Αθήνα

13 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Survivor: «Κράξιμο» για τη μονομαχία με βάρη – «Απάνθρωπο», «απαράδεκτο», «βασανιστήρια», έγραψαν στο Twitter

ΕΛΛΑΔΑ

Παπαευαγγέλου: Κανονικά συνεχίζεται ο εμβολιασμός με το εμβόλιο της AstraZeneca

Οι αναφορές της καθηγήτριας στο σχέδιο του εμβολιασμού.

“Η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμού συζήτησε το θέμα των θρομβοεμβολικών επεισοδίων μετά τη χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca και αποφάσισε να συνεχιστεί κανονικά ο εμβολιασμός” ανέφερε η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Βάνα Παπαευγγέλου κατά την ενημέρωση της Παρασκευής.

“Η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμού συνεδριάζει κάθε Τρίτη. Την περασμένη Τρίτη έγινε ανασκόπηση όλων των δεδομένων, από τη χώρα μας και από όλο τον κόσμο. Συζητήθηκε φυσικά το θέμα των θρομβοεμβολικών επεισοδίων μετά τη χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca” τόνισε η κ. Παπαευαγγέλου.

“Η απόφαση της επιτροπής είναι να παραμείνει σταθερή στις θέσεις της και στις οδηγίες του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΜΑ) και να συνεχιστεί ο εμβολιασμός με το εμβόλιο της AstraZeneca, με τη χορήγηση της δεύτερης δόσης κανονικά”, πρόσθεσε.

“Υπάρχει και το παράδειγμα του Ηνωμένου Βασιλείου. Στη Γερμανία έχουν χορηγηθεί περίπου 1,8 εκατ. δόσεις του εμβολίου, ενώ στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν ήδη χορηγηθεί περισσότερες από 18 εκατ. δόσεις.

Όπως και σε άλλες χώρες, στο Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζονται κανονικά ο εμβολιασμός με το εμβόλιο της AstraZeneca” κατέληξε η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων.

Φονικό στο Κορωπί: Γιατί σκότωσε τον 48χρονο γιο του – Χωρισμένος πατέρας δυο παιδιών το θύμα (vid)
Φονικό στο Κορωπί: «Σκότωσα τον γιο μου, ελάτε να με συλλάβετε»-Πυροβόλησε με καραμπίνα τον 48χρονο γιο του, πατέρα 2 παιδιών (ΦΩΤΟ)
Κορωπί: Πατέρας σκότωσε τον γιο του
Σπύρος Γιατράς: Πέθανε ο στιχουργός των μεγάλων λαϊκών επιτυχιών
Κυψέλη-κορονοπάρτι: «Αφοδεύουν στις πόρτες μας και κάνουν σεξ στις πυλωτές», καταγγέλλει κάτοικος της περιοχής (vid)
Στην Κέρκυρα έκαναν… περιφορά της κορνίζας του πρίγκιπα Φιλίππου (ΒΙΝΤΕΟ)