Αθήνα

17 oC

σποραδικές νεφώσεις

Παραλήρημα Μπέου: «Χασισοπότης» ο Γ. Παπανδρέου, «αδερφή» ο Ν. Πατέρας- Ποιους «έδειξε» για την καταδίκη του

Απίστευτους χαρακτηρισμούς χρησιμοποίησε στις σημερινές του δηλώσεις ο Αχιλλέας Μπέος, «δείχνοντας» ως υπεύθυνα για την φυλάκισή του, συγκεκριμένα πρόσωπα από την πολιτική ζωή, τον αθλητισμό και τη δικαιοσύνη.

Απίστευτους χαρακτηρισμούς χρησιμοποίησε στις σημερινές του δηλώσεις ο Αχιλλέας Μπέος, «δείχνοντας» ως υπεύθυνα για την φυλάκισή του, συγκεκριμένα πρόσωπα από την πολιτική ζωή, τον αθλητισμό και τη δικαιοσύνη.

Μάλιστα, τόνισε ότι η εισαγγελέας Πόπη Παπανδρέου, ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Νίκος Πατέρας , ο Κυριάκος Θωμαϊδης, είναι τα πρόσωπά αυτά, ενώ έκανε λόγο για συμμορία επίορκων δικαστών και εισαγγελέων που τον έστειλαν στη φυλακή.

Την ίδια ώρα σημείωσε ότι μεγάλο δικηγορικό γραφείο πήρε εντολή του να «κυνηγήσει» την Ουέφα που χάρηκε για την αρχική καταδίκη του. Όπως τόνισε, θα διεκδικήσει με αγωγή εκατομμύρια ευρώ από την «αμαρτωλή ΕΠΟ» και την super league που βιάστηκε να εξοντώσει τον Ολυμπιακό Βόλου. Μάλιστα δήλωσε πως είχε συνάντηση με την εισαγγελέα κ. Ραϊκου η οποία του είπε πως η εικόνα του δεν έχει καμία σχέση όπως τον παρουσιάζουν τα ΜΜΕ.

Ο κ. Μπέος, σύμφωνα με το e-thessalia.gr, δε δίστασε να αποκαλέσει ψευδομάρτυρα τον Αλέξη Κούγια, ενώ μίλησε για ντροπή και αλητεία της εισαγγελέως Πόπης Παπανδρέου, που την χαρακτήρισε κυρία εντός εισαγωγικών και αποκάλεσε «αδερφή» τον Νίκο Πατερά που θεωρεί ότι του την «έστησε». Αποκάλεσε κοπρίτισσα τη Ροδούλα Ζήση, που «κάθε χρόνο αναβάλει την κηδεία της και επί χρόνια κορόιδευε τα πρόβατα» και «κοπρίτη τον Κώστα Καρτάλη που δεν είπανε «στον χασισοπότη» τον Γιώργο Παπανδρέου να στηρίξουν τον Ολυμπιακό και τον Μπέο». Το ίδιο είπε πως ισχύει για τα «μαριονέτες του σήμερα Μεϊκόπουλο , Παπανάτσιου και Μπαλλή και Χρυσοβελώνη».

Παραληρηματική επίθεση εξαπέλυσε και κατά του Γιώργου Παπανδρέου λέγοντας ότι θέλει να αλλάξει το όνομα του σε:  «ο βλαμμένος που ντροπιάζει το όνομα της οικογένειας».

Τέλος, υποστήριξε ότι είπε επίσης ότι έδωσε στον Κούγια δύο χαστούκια και ταυτόχρονα αναρωτήθηκε για ποιο λόγο κατέθεσε στο Κοριόπολις με φόβο.

Send this to a friend