Αθήνα

17 oC

σποραδικές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Αυτοκτονία 41χρονου: Συγκινεί το γράμμα που άφησε στην οικογένεια του – «Κουράστηκα. Δεν ήμουν καλός καπετανιος…»

ΕΛΛΑΔΑ

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Άννυ! Παραιτήθηκε η συνήγορος υπεράσπισης με… φιλί

Πολύ περίεργη τροπή λαμβάνει η υπόθεση με τη μικρή Άννυ, αφού σήμερα ο πρόεδρος στο δικαστήριο όπου εκδικάζεται η υπόθεση της αποτρόπαιας δολοφονίας και του τεμαχισμού της 4χρονης Άννυ από τον ίδιο της τον πατέρα ζήτησε να διακοπεί η δίκη για την Παρασκευή...

Πολύ περίεργη τροπή λαμβάνει η υπόθεση με τη μικρή Άννυ, αφού σήμερα ο πρόεδρος στο δικαστήριο όπου εκδικάζεται η υπόθεση της αποτρόπαιας δολοφονίας και του τεμαχισμού της 4χρονης Άννυ από τον ίδιο της τον πατέρα ζήτησε να διακοπεί η δίκη για την Παρασκευή.

Στην έναρξη της διαδικασίας η Γιάννα Παναγοπούλου, συνήγορος του Νικολάι Αχμέντοφ, που κατηγορείται μαζί με τον πατέρα της μικρής Σάββα Μπακαρτζιεβ ότι την σκότωσαν και την τεμάχισαν, δήλωσε ότι παραιτείται από την υπόθεση.

“Μετά από συνάντηση που είχα με τον πελάτη μου χθες, καταλήξαμε από κοινού στην παραίτησή μου από την υπεράσπιση του Νικολάι Αχμέντοφ”, ανέφερε σε επιστολή της που αναγνώστηκε από την έδρα.

Όταν το δικαστήριο διέκοψε προκειμένου να διορίσει νέο συνήγορο για τον Νικολάι, η κυρία Παναγοπουλου χαιρέτησε τον πρώην εντολέα της, ο οποίος μάλιστα της έδωσε ένα φιλί. Η κα Παναγοπούλου πάντως σε συζήτηση της με τους δημοσιογράφους παραδέχθηκε ότι “κάτι άλλαξε” χωρίς να δώσει όμως περισσότερες διευκρινίσεις.

Νωρίτερα ο Νικολάι δήλωσε στο δικαστήριο πως δεν επιθυμεί συνήγορο ωστόσο το δικαστήριο είναι υποχρεωμένο να προχωρήσει σε διορισμό. Έτσι, μετά από ολιγόλεπτη διακοπή το δικαστήριο διόρισε νέο συνήγορο απο τον κατάλογο, ο οποίος και αποδέχτηκε τον διορισμό του.

Όμως, ο κατηγορούμενος δήλωσε: “Αποδέχομαι τον δικηγόρο γι’ αυτή την συνεδρίαση, αλλα θα διορίσω δικό μου στην επόμενη”. Αυτό, προκάλεσε την έκρηξη του Προέδρου της έδρας. “Δεν παίζουμε εδώ. Είναι δικαστήριο. Δεν μπορεί να αλλάζετε γνώμη κάθε δύο λεπτά”, είπε!

Μετά από αυτήν την απρόβλεπτη εξέλιξη το δικαστήριο διέκοψε για την Παρασκευή όταν αναμένεται να διευκρινιστεί τι θα γίνει με την υπεράσπιση του Νικολάι.

Αυτοκτονία 41χρονου: Συγκινεί το γράμμα που άφησε στην οικογένεια του – «Κουράστηκα. Δεν ήμουν καλός καπετανιος…»
Πανικός και μηνύσεις σε βάφτιση: «Σιγά με το μωρό» φώναζαν οι γονείς – «Έτσι βαφτίζω εγώ» λέει ο ιερέας (vid)
Άγιος Στέφανος: Συγκλονίζει η αυτοκτονία του 41χρονου ιδιοκτήτη γηροκομείου – Ήταν θετικός στον κορονοϊό
Κάρπαθος: Νεκρή εκπαιδευτικός που είχε τοποθετηθεί πρόσφατα στο νησί
Πορτοσάλτε για Ζακ Κωστόπουλο: Τοξικοαυτός που μπήκε να ληστέψει και δεν… συνελήφθη όπως έπρεπε
Πότε ξεκινούν οι φθινοπωρινές εκπτώσεις και πόσο θα διαρκέσουν