Αθήνα

24 oC

αίθριος καιρός

Πέθανε από τα ναρκωτικά και οι φίλοι του σε πανικό τόν έθαψαν στην αυλή- Τι λέει ο ιατροδικαστής για τον θάνατο του Βασίλη Μελενικλή

Ένα… πρώτο φως στα αίτια του θανάτου του 37χρονου Βασίλη Μελενικλή από τις Σέρρες, που είχε εξαφανιστεί από τη Μεγάλη Τρίτη, έδωσε ο ιατροδικαστής που εξέτασε το πτώμα του, το οποίο βρέθηκε θαμμένο στην αυλή του σπιτιού όπου διέμεναν δύο αδέλφια με τα οποία ο Βασίλης διατηρούσε φιλικές σχέσεις.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ιατροδικαστής Νίκος Κηφνίδης, ο θάνατος του 37χρονου δεν αποδίδεται σε εγκληματική ενέργεια, καθώς πέθανε από οξύ πνευμονικό οίδημα, το οποίο πιθανότατα προκλήθηκε από χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Ο ιατροδικαστής παρατήρησε μια έντονη οσμή αλκοόλ από το περιεχόμενο του στομάχου του 37χρονου. Συν τοις άλλοις, στο πτώμα του 37χρονου δεν βρέθηκαν κακώσεις, γεγονός που συνάδει με την εκτίμηση ότι ο θάνατος του Βασίλη δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Εξάλλου, έλαβε δείγματα για τοξικολογικές εξετάσεις, που θα δείξουν τα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου άνδρα.

Το πτώμα σύμφωνα με τον ιατροδικαστή βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη, καθώς υπολογίζεται ότι ο Βασίλης Μελένικλής ήταν θαμμένος στην αυλή του σπιτιού των φίλων του για τουλάχιστον 50-60 μέρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το θύμα βρέθηκε με μια λεπτή σύριγγα ινσουλίνης στο χέρι.

Ομολόγησαν ότι τον έθαψαν αλλά δεν τον σκότωσαν

Υπενθυμίζεται, πως ο εντοπισμός της σορού του έγινε χθες, Πέμπτη και οι ένοικοι του σπιτιού, δυο αδέλφια ομολόγησαν την πράξη τους, λέγοντας: «Εμείς θάψαμε τον Βασίλη στην αυλή μας».

Τα αδέλφια, ο 37χρονος και ο 40χρονος από την Αλιστράτη (οι οποίοι έμεναν μαζί με την μητέρα τους), φέρονται να ομολόγησαν ότι έκαναν όλοι μαζί χρήση ναρκωτικών και ότι ο 37χρονος κατέληξε από αυτά και για αυτό το λόγο μέσα σε πανικό τον έθαψαν στον κήπο τους.

Να σημειωθεί ότι τα δυο αδέλφια, τα οποία στο παρελθόν έχουν απασχολήσει τις τοπικές αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.

Υπενθυμίζεται ότι το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η ομάδα της Αγγελικής Νικολούλη, έφτασε στο σπίτι της Αλιστράτης αφού ένας οδηγός ταξί ανέφερε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», ότι ήταν αυτός που είχε μεταφέρει τον 37χρονο εκεί.

Send this to a friend