• Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου
  • 18:57

Αθήνα

12 oC

ελαφρές νεφώσεις

Πιερία: Στη φάκα 45χρονη «αγρότισσα», που έριχνε κορίτσια στην πορνεία

Εξαρθρώθηκε «ροζ» κύκλωμα στην Πιερία με αρχηγό 45χρονη Ελληνίδα που δήλωνε... αγρότισσα.

Η ίδια, πλήρωνε έναν 47χρονο αγρότη για να την εμφανίζει στη... φορολογική δήλωση που έκανε ως εργαζόμενη στο αγρόκτημά του, ώστε να «ξεπλένει» ανενόχλητη τα κέρδη της από την παράνομη δραστηριότητά της!

Σύμφωνα με την Espresso, κατά την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κατερίνης στο σπίτι της και σε αυτά των άμεσων συνεργών της, τριών Ελλήνων ηλικίας 59, 55 και 37 ετών, εντόπισαν και κατάσχεσαν ποσό ύψους 7.825 ευρώ.

Τα τέσσερα μέλη του κυκλώματος, που είχαν ενωθεί με σκοπό την εξώθηση αλλοδαπών γυναικών στην πορνεία για να αποκομίζουν παράνομο οικονομικό όφελος, έκλειναν ραντεβού για τις «ροζ» συναντήσεις σε δωμάτια ξενοδοχείων, σε ένα διαμέρισμα και στο εσωτερικό ενός μαγαζιού που χρησιμοποιούσαν!

Στην ίδια δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμα πέντε Ελληνες, ηλικίας από 41 έως 62 ετών, οι οποίοι αναλάμβαναν να μεταφέρουν τις καλλίγραμμες αλλοδαπές στα ραντεβού και να αναζητούν νέα «πελατεία», καθώς και καινούργια κορίτσια για να τα προωθήσουν στο αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου. Και στους πέντε ασκήθηκε επίσης δίωξη για μαστροπεία και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Send this to a friend