Αθήνα

12 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Μουζουράκης: Στα 14 μου μπάρμπας στο καφενείο με έβαλε στο αμάξι και με πήγε σε ένα δάσος (vid)

ΕΛΛΑΔΑ

«Ασυνόδευτα προσφυγόπουλα παρακολουθούσαν θεατρικά μαθήματα- Μετά δεν ήθελαν να ξανά συναντήσουν τον θεατράνθρωπο…»

Η εκπομπή Live News έφερε στο φως νέες αποκαλύψεις για γνωστό άνθρωπο του θεάτρου που πραγματικά σοκάρουν.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή Live News, «την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε αποκαλύψει τις αναφορές των γειτόνων του γνωστού σκηνοθέτη – ηθοποιού στην πλατεία Καραϊσκάκη. Στο κέντρο της Αθήνας. Ο συγκεκριμένος γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός, που διαμένει εκεί, δεχόταν επισκέψεις από ανήλικους αλλοδαπούς ηλικίας 13 και 15 ετών. Μιλούσαν για αμούστακα παιδιά και όταν ρωτούσαν οι γείτονες τον σκηνοθέτη και ηθοποιό, γιατί δεχόταν αυτές τις επισκέψεις, εκείνος υποστήριζε ότι συμμετείχε εθελοντικά σε πρόγραμμα μαθημάτων θεάτρου σε αλλοδαπούς».

«Επειδή μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, ερευνήσαμε ακριβώς αυτή την πτυχή και τον ισχυρισμό του σκηνοθέτη και διαπιστώσαμε ότι πράγματι τουλάχιστον τρεις δομές ανήλικων προσφύγων στο κέντρο της Αθήνας είχαν κλείσει μέσω κοινωνικού λειτουργού , που ήξερε τον συγκεκριμένο σκηνοθέτη, μαθήματα στο θέατρο του ανθρώπου αυτού. Από κάθε δομή υπολογίζεται ότι πήγαιναν τρία έως τέσσερα παιδιά, δηλαδή ασυνόδευτα προσφυγόπουλα που είχαν βρει κατάλυμμα σε συγκεκριμένες δομές, για να παρακολουθήσουν τα θεατρικά μαθήματα».

«Αυτά γίνονταν την περίοδο 2017 – 2018” συμπλήρωσε στο ρεπορτάζ του Live News ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο οποίος ήρθε σε επικοινωνία με ανθρώπους των φορέων που ήξεραν για εκείνο το πρόγραμμα οι οποίοι «από τότε είχαν παρατηρήσει ότι αρκετά από αυτά τα παιδιά, τα προσφυγόπουλα, μετά από ορισμένες επισκέψεις στο θέατρο, αρνούνταν κατηγορηματικά να συνεχίσουν να πηγαίνουν εκεί. Χωρίς να αποκαλύπτουν, παρά τις εκκλήσεις των κοινωνικών λειτουργών σε άλλα πρόσωπα από τα φρόντιζαν, γιατί ήταν τόσο κατηγορηματικά ότι δεν ήθελαν να συναντήσουν ξανά τον συγκεκριμένο θεατράνθρωπο».

Δείτε το σχετικό βίντεο του mega:

Nέα ανακοίνωση Κούγια: «Καταλαβαίνω ότι σου κατέστρεψα το «προϊόν» Κατερίνα Καινούργιου»
Στο Ψυχιατρικό Τμήμα του Νοσοκομείου Τρίπολης ο Δημήτρης Λιγνάδης
Συνελήφθη η «αφέντρα» που κατηγορείται για τον εκβιασμό του ράπερ Lamanif
Ξέσπασε η Ανθούσα Μάτη για Κουφοντίνα! «Ο αδερφός μου δεν μπορεί να σηκωθεί απ’ τον τάφο, έγινε κόκκαλα»
«Ποιος αφαίρεσε το γέλιο σου;» – Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της κοπέλας του 23χρονου φαντάρου που αυτοκτόνησε
Επισημοποιήθηκε η παραίτηση του Στάθη Λιβαθινού – Ζητά συγγνώμη μέσω επιστολής