
ΕΛΛΑΔΑ
Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ στο πλαίσιο της καμπάνιας για την οδική ασφάλεια «Η ζωή δεν έχει undo» διοργανώνει και φέτος σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» (Ι.Ο.Α.Σ.) “Pit stop” στο Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α.) Μεγάρων προς Πάτρα την Παρασκευή 15/7/2022 από τις 15.00-19.00. Μαζί τους ενώνουν τις δυνάμεις τους για την οδική ασφάλεια, η AVIN, τα FLOCAFE, η TOTAL Energies και η BeSafe.
Στο πλαίσιο της κοινής δράσης «Η ζωή δεν έχει undo», οι οδηγοί έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν δωρεάν ένα σύντομο Τεχνικό Έλεγχο στο όχημά τους από συνεργάτες του Ι.Ο.ΑΣ. και να λάβουν «Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου» συμβουλευτικού χαρακτήρα με τα αποτελέσματα και τυχόν παρατηρήσεις σε σημεία που συνδέονται με την οδική ασφάλεια όπως είναι τα ελαστικά, τα φώτα οι υαλοκαθαριστήρες κτλ.
Παράλληλα, θα ενημερώνονται για τη σημασία της περιοδικής συντήρησης του οχήματος την υποχρέωση για έλεγχο ΚΤΕΟ, ενώ θα λαμβάνουν χρήσιμες συμβουλές οδικής ασφάλειας για το ταξίδι (ορθή πρόσδεση επιβατών & αποσκευών, χρήση παιδικού καθίσματος κινητού τηλεφώνου, διαθέσιμα σημεία ανεφοδιασμού καυσίμου κα.
Στη συνολική εμπειρία ενημέρωσης, που προσφέρει στο PitStop το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», οι συμμετέχοντες θα μπορούν να δοκιμάσουν προσομοιωτές και βιωματικές δραστηριότητες, όπως προσομοιωτής πρόσκρουσης και ζυγαριά συσχέτισης βάρους – ταχύτητας.

Οι συμμετέχοντες στην ενημερωτική δράση, με το «Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου» του Ι.Ο.ΑΣ., θα λάβουν μέρος σε κλήρωση για δώρα, όπως:
· 5 πομποδέκτες ΟΛΥΜΠΙΑ PASS Hybrid, προ-φορτισμένους με 100€
· 5 προπληρωμένες κάρτες AVIN των 50€
· 5 backpack TOTAL Energies αξίας €70/τμχ.
Κατά την παραμονή τους στο Σ.Ε.Α. Μεγάρων οι συμμετέχοντες θα μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους στα FLOCAFE με έκπτωση 50% ή 1+1 δώρο.
Η πρωτοβουλία έχει ως στόχο να αφυπνίσει και να ενημερώσει τους οδηγούς σχετικά με τα βασικότερα σημεία ελέγχου του οχήματος, και την αξία της πρόληψης, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου που οι οδικές μετακινήσεις είναι πιο συχνές.
Ροή Ειδήσεων

27/03/2025 | 11:40
Υπόθεση μικρού Εμίλ: Ο ιερέας που βάφτισε το αγόρι αυτοκτόνησε – Η σχέση του με την οικογένεια
27/03/2025 | 11:30
Κατώτατος μισθός: Ποιοι θα δουν αύξηση αποδοχών, τι αλλάζει στο Δημόσιο – Αναλυτικά παραδείγματα
27/03/2025 | 11:20
Βολουδάκη: Θα καταθέσουμε στο ΣτΕ νέο αίτημα για να χαρακτηριστεί η Τουρκία «ασφαλής χώρα»

27/03/2025 | 11:10
Nότια Κορέα: Προαναγγέλλει έκτακτα μέτρα μετά τους νέους δασμούς Τραμπ – Πιθανή η οικονομική ενίσχυση στις αυτοκινητοβιομηχανίες
27/03/2025 | 11:00
Τηλεθέαση: «Κονταροχτυπήθηκαν» Φαίη Σκορδά και Κατερίνα Καινούργιου για την πρωτιά
27/03/2025 | 10:59
Χατζηβασιλείου για Chevron και έρευνες υδρογονανθράκων: Ασκούμε στην πράξη τα κυριαρχικά μας δικαιώματα

27/03/2025 | 10:50
Patent Index 2024: Σχεδόν μία στις τέσσερις αιτήσεις διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας στην Ευρώπη κατατίθεται από μικρή εταιρεία
27/03/2025 | 10:40
Σρι Λάνκα: Δεν βοηθούν οι κυρώσεις της Μεγάλης Βρετανίας σε πρώην στρατιωτικούς αξιωματούχους
27/03/2025 | 10:30
Ισραήλ: Απειλεί να επεκτείνει την επίθεσή του στη Γάζα αν δεν αφεθούν ελεύθεροι οι όμηροι
27/03/2025 | 10:10
Τουρκία: Ελεύθεροι τρεις από τους δημοσιογράφους που συνελήφθησαν στις διαδηλώσεις
27/03/2025 | 10:00
Λιθουανία: Συνεχίζονται οι έρευνες για τους 4 Αμερικανούς στρατιώτες – Δεν έχουν βρεθεί σοροί

26/03/2025 | 16:14
Χρήστος Κούγιας «κόλαφος»: «Πρώην συνεργάτες λοιδορούν τον πατέρα μου μετά τον θάνατό του και για την προσωπική του ζωή»
26/03/2025 | 15:42
Σπύρος Μπιμπίλας στη δίκη Φιλιππίδη: «Ο Γιώργος Καρκάς χρησιμοποιείται ως μάρτυρας υπέρ του Πέτρου, του είχα κάνει πρόταση για σύμφωνο συμβίωσης»
26/03/2025 | 14:10
Ανδρέας Παπανδρέου: Τεράστιο πισωγύρισμα για τις ΗΠΑ η στάση του Τραμπ στο θέμα της κλιματικής αλλαγής

26/03/2025 | 11:00
Έλενα Τοπαλίδου: «Δεν πληρούσα τις βιολογικές προϋποθέσεις της γυναίκας για τη μητρότητα»
26/03/2025 | 16:59
Χάρης Βαρθακούρης: Μας πήρε οικογενειακώς η μπάλα, δεν ξέρω πόσοι από εσάς πιστεύετε στο μάτι ή τη γλωσσοφαγιά
26/03/2025 | 18:06
Ο Γιώργος Καρκάς μετά την κατάθεση του Σπύρου Μπιμπίλα: «Εξευτελισμένος, εγωπαθής, κοινωνιοπαθής, νάρκισσος»
26/03/2025 | 11:56
Επεισόδιο Μπιμπίλα με Φιλιππίδη στη δίκη: -Πάμε έξω να τα πούμε – Εγώ παλεύω για τη ζωή μου εδώ, εσύ είσαι για πλάκα
26/03/2025 | 17:11
Θρίλερ με τον θάνατο αστέγου σε εστιατόριο της Αθήνας – Εργαζόμενοι τον μετέφεραν εκτός για να αποπροσανατολίσουν τις Αρχές

26/03/2025 | 17:45
Υπάλληλος της Βουλής συνελήφθη μετά την παρέλαση – Προσπαθούσε να γράψει υβριστικά συνθήματα στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη
26/03/2025 | 12:00
Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Πιστεύω στη μετεμψύχωση, ότι είναι προκαθορισμένα τα πράγματα και ξαναερχόμαστε»
Σχετικά Άρθρα

Χρήστος Κούγιας «κόλαφος»: «Πρώην συνεργάτες λοιδορούν τον πατέρα μου μετά τον θάνατό του και για την προσωπική του ζωή»

Ανδρέας Παπανδρέου: Τεράστιο πισωγύρισμα για τις ΗΠΑ η στάση του Τραμπ στο θέμα της κλιματικής αλλαγής
