Αθήνα

14 oC

σποραδικές νεφώσεις

Δολοφονήθηκαν από δουλεμπόρους για «παραδειγματισμό»; Ποια τα σενάρια της ΕΛΑΣ για τις νεκρές προσφυγοπούλες στον Έβρο

Ότι οι τρεις νεαρές προσφυγοπούλες που εντοπίστηκαν νεκρές στον Έβρο δολοφονήθηκαν από δουλεμπόρους για «παραδειγματισμό» φαίνεται ότι καταλήγει η ΕΛΑΣ, εξετάζοντας αυτό το σενάριο ως το επικρατέστερο. 

Oπως διαπιστώθηκε από την αυτοψία του ιατροδικαστή, όλες φέρουν θανατηφόρα τραύματα στο λαιμό από μαχαίρι επιβίωσης το οποίο βρέθηκε στην περιοχή, με το τριπλό έγκλημα να φαίνεται ότι διαπράχθηκε τα προηγούμενα 24ωρα.

Η ΕΛΑΣ εξετάζει το ενδεχόμενο οι γυναίκες νσ ήθελαν να περάσουν παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα και κατά τη διαδρομή τους στον Εβρο και δολοφονήθηκαν από δουλεμπόρους για «παραδειγματισμό» επειδή δεν πλήρωσαν τα χρήματα της μεταφοράς

ΣΧΕΤΙΚΑ

Οι ταυτότητές τους παραμένουν προς το παρόν άγνωστες, αλλά, φαίνεται ότι πρόκειται για νεαρής ηλικίας μετανάστριες, ή προσφυγοπούλες. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή οι δύο νεότερες γυναίκες εκτιμάται ότι είναι από 15 έως 28 ετών, ενώ δεν αποκλείεται να συνδέονται συγγενικά μεταξύ τους.

Οι σοροί τους μεταφέρθηκαν στην Αλεξανδρούπολη για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής, ενώ την ίδια ώρα η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνες για τη διαλεύκανση του τριπλού φονικού.

Send this to a friend