• Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου
  • 09:54

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

Πώς ο 18χρονος ανιψιός γνωστής ηθοποιού εμπλέκεται στην εξαφάνιση των ανήλικων αδελφών από τη Βοιωτία; (vid)

Πολύπλοκη φαίνεται ότι είναι η υπόθεση εξαφάνισης των δύο ανήλικων κοριτσιών από το Δήλεσι Βοιωτίας, αφού -σύμφωνα με νέα στοιχεία- εμπλέκεται και ένας 18χρονος συμμαθητής των κοριτσιών, που επίσης έχει εξαφανιστεί.

Η 16χρονη Εμμανουέλα και η 16χρονη Ντενίσα δεν έχουν δώσει από τη Δευτέρα σημεία ζωής και η μητέρα τους απευθύνθηκε στο Χαμόγελο του Παιδιού για βοήθεια.

Μάλιστα, ο εμπλεκόμενος νεαρός είναι ανιψιός της ηθοποιού Μαίρης Χαλκιά.

Μιλώντας στην εκπομπή Tatiana Live, η θεία του Μαίρη Χαλκιά είπε πως για ένα μικρό χρονικό διάστημα ο ανιψιό της έμεινε μαζί της και τώρα έμενε με κάποιους φίλους του πιο κοντά στη δουλειά του. “Εμείς βρεθήκαμε την Παρασκευή που ήρθε και κοιμήθηκε εδώ και το πρωί ξυπνήσαμε και τον πήγα ως το κέντρο για να πάει στη δουλειά του”, είπε και συμπλήρωσε: “Και εγώ ανησύχησα. Δεν τον έβρισκα και πήρα να μιλήσω με τον πατέρα του, που επικοινώνησε μαζί του την Δευτέρα. Από τότε δεν είχαν άλλη επαφή και οι γονείς του”.

Μιλώντας, μάλιστα, στον ανιψιό της τον είχε ρωτήσει αν ήταν καλά και εκείνος της είχε απαντήσει: “Δεν είναι αυτό έχω ένα πρόβλημα και θέλω να βοηθήσω. Δεν έλεγε εύκολα πράγματα, ήταν εσωστρεφής και τα κρατούσε μέσα του”.

Τέλος, η Μαίρη Χαλκιά έκανε έκκληση στον ανιψιό της και με δάκρυα στα μάτια είπε: “Ό,τι και να είναι, όπου και να είναι, να πάρει τους γονείς του ένα τηλέφωνο. Τον πατέρα του και την μητέρα του που ανησυχούν. Εμένα ας μην με υπολογίσει , αν και ξέρω ότι με αγαπά και με εμπιστεύεται”.

Send this to a friend