Αθήνα

8 oC

ψιχάλες μικρής έντασης

«Που είναι ο τσόγλανος, θέλω να τον δω!»: Πανικός με βρισιές και κατάρες για τη δολοφονία του 20χρονου στην Πεντέλη

H δίκη για την πολύκροτη υπόθεση ανθρωποκτονίας ενός 23χρονου άνδρα που κατηγορείται πως σκότωσε τον 20χρονο φοιτητή Θοδωρή Γαλαζούλα ξεκίνησε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας σε κλίμα μεγάλης έντασης.

Το παρών έδωσε και ο πατέρας του άτυχου φοιτητή, Παναγιώτης Γαλαζούλας, ο οποίος τον Ιούλιο του 2017 φέρεται ότι σκότωσε τον 59χρονο πατέρα του κατηγορούμενου Μανούσο Ριζάκη, μέσα στο αυτοκίνητό του, στη Λεωφόρο Μαραθώνος, στον Γέρακα.

Ο πατέρας του θύματος, Παναγιώτης Γαλαζούλας, είναι κρατούμενος στον Κορυδαλλό και μεταφέρθηκε στο δικαστήριο συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και με χειροπέδες στα χέρια.

«Πού είναι ο τσόγλανος , θέλω να τον δω…» φώναξε μέσα στο δικαστήριο. Λίγα μέτρα μακριά του κάθονταν η μητέρα του 23χρονου κατηγορουμένου η οποία του είπε φωνάζοντας: «Εμένα να κοιτάξεις» . Η μητέρα του θύματος απάντησε: «Χάσαμε παιδί, θες ν αλλάξεις θέση;».

Η μάνα του θύματος όταν αντίκρισε τον 23χρονο κατηγορούμενο να μπαίνει στη δικαστική αίθουσα άρχισε να φωνάζει: «Δολοφόνε , δολοφόνε … Αφήστε με».

Όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, ο πατέρας του θύματος ούρλιαζε μέσα στο δικαστήριο: «Με τον Μαζιώτη με έχουν στην απομόνωση, να με βάλουν μαζί με αυτόν (σ.σ. κατηγορούμενο) . Ήρθε και στην κηδεία να πετάξει λουλούδια στο παιδί μου».

Στην συνέχεια ακολούθησε ο εξής διάλογος ανάμεσα στους γονείς:

Μητέρα κατηγορούμενου: Πολλά λες.

Μητέρα θύματος: Λίγα λέει.

Μητέρα κατηγορούμενου: Κοίτα με.

Αστυνομικός: Θα περάσετε έξω αν συνεχίσετε.

Πατέρας θύματος: Πισώπλατα τον χτύπησε, τι του λήστεψε του παιδιού μου, δεν είχε σπίτι να του δώσει;

Μητέρα κατηγορούμενου: Κόψε το θέατρο…

Ακολούθησαν κατάρες από τους γονείς του θύματος, με τον πατέρα να οδηγείται κυριολεκτικά σηκωτός από τους αστυνομικούς έξω από την δικαστική αίθουσα.

Τελικά το δικαστήριο διέκοψε για τις 24 Νοεμβρίου λόγω κολλήματος των δικηγόρων. Κατά την έξοδο του από το δικαστήριο ο κατηγορούμενος δέχτηκε φραστική επίθεση από φίλους του θύματος.

Send this to a friend