Αθήνα

14 oC

αίθριος καιρός

Προφυλακιστέος o οδηγός ταξί που μετέφερε τη 16χρονη Κων. Αναγνώστη σε ορθοδοντικό στην Αλβανία και επέστρεψε νεκρή

Εξελίξεις υπάρχουν στην πολύκροτη υπόθεση του θανάτου της 16χρονης Κωνσταντίνα Αναγνώστη στους Αγίους Σαράντα για να επισκεφτεί ορθοδοντικό, αλλά επέστρεψε νεκρή στην Ελλάδα.

Προχθές κατάθεσαν ενώπιον του ανακριτή Ιωαννίνων κατέθεσαν χθες οι επτά μάρτυρες υπεράσπισης που πρότεινε ο οδηγός ταξί Σ.Π., ο οποίος τον Νοέμβριο του 2014 μετέφερε τη 16χρονη Κωνσταντίνα Αναγνώστη στους Αγίους Σαράντα. Σήμερα, μετά την κατάθεση του ίδιου, κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγείται στη φυλακή με τη σύμφωνη γνώμη του ανακριτή και του εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται, ότι ιατροδικαστική εξέταση στην Αλβανία είχε δείξει ως αιτία θανάτου παθολογικά αίτια, με αποτέλεσμα εκεί να κλείσει ο φάκελος της υπόθεσης.

"Δικαιώθηκε ο αγώνας μου" είπε στην εκπομπή Tatiana live, o πατέρας της άτυχης κοπέλας, χαρακτηρίζοντας "δολοφόνο" τον οδηγό ταξί.

Οι φρικιαστικές αποκαλύψεις

Σημειώνεται, πως πριν λίγους μήνες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας νέες αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση του μυστηριώδους θανάτου της Κωνσταντίνας Αναγνώστη.

Ο καθηγητής Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Θεόδωρος Βουγιουκλάκης ανέφερε ότι «τα ζωτικά όργανα της κοπέλας αφαιρέθηκαν με άτεχνο και αντιεπιστημονικό τρόπο. Πέρα από κάθε ιατροδικαστική μέθοδο». Από το άψυχο κορμί της 16χρονης έλειπαν η βάση της γλώσσας, η επιγλωττίδα, η τραχεία, ο λάρυγγας, η μήτρα, ο τράχηλος και ο εγκέφαλος, ενώ στο αίμα και τα ούρα της βρέθηκαν υψηλά ποσοστά λιδοκαΐνης, αναφέρει η εφημερίδα Espresso. Μάλιστα, ο κ. Βουγιουκλάκης επισήμανε ότι είναι απαραίτητη μία εξέταση γενετικού υλικού για να ταυτοποιηθούν τα δείγματα των οργάνων που έστειλαν οι αλβανικές Αρχές στην Ελλάδα.

Send this to a friend