Αθήνα

18 oC

ελαφρές νεφώσεις

Προφυλακιστέος ο παιδόφιλος ιδιοκτήτης κυλικείου: "Συγγνώμη, είμαι τέρας, μετανιώνω"

Προφυλακιστέος ο παιδόφιλος ιδιοκτήτης κυλικείου: "Συγγνώμη, είμαι τέρας, μετανιώνω"

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ενώπιον της 3ης τακτικής ανακρίτριας ο 52χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης μαθήτριας στον Γέρακα.

Ο 52χρονος λογοδότησε χωρίς την παρουσία δικηγόρου, ενώ βρέθηκε αντιμέτωπος με τις έντονες αποδοκιμασίες πολιτών που βρίσκονταν στα δικαστήρια της Ευελπίδων, κατά την αποχώρησή του από τα ανακριτικά γραφεία προς τα κρατητήρια. Ο κατηγορούμενος με συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης έφυγε τρέχοντας και χωρίς να σηκώσει ούτε μία στιγμή το κεφάλι προς εκείνους που τον αποδοκίμαζαν.

Απολογούμενος ο κατηγορούμενος, σύζυγος ιδιοκτήτριας κυλικείου σε σχολείο του Γέρακα, φέρεται να ομολόγησε τις πράξεις του ζητώντας συγγνώμη και λέγοντας πως δεν ξέρει τι του συνέβη.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα αδικήματα της ασέλγειας με ανήλικο κάτω των 10 ετών έναντι αμοιβής κατ' εξακολούθηση από δράστη ενεργούντα κατά συνήθεια και της αποπλάνησης παιδιών κάτω 12 ετών κατά συρροή και εξακολούθηση.

[adsense]

Στα δικαστήρια βρέθηκε και η σύζυγος του κατηγορουμένου προκειμένου να καταθέσει, προφανώς σοκαρισμένη για τις πράξεις του συζύγου της.

Ο 52χρονος μιλώντας με δημοσιογράφους λίγο πριν του γνωστοποιηθεί η απόφαση για την προσωρινή κράτησή του, είπε πως ομολόγησε τις πράξεις του στην ανακρίτρια:

«Συγγνώμη, είμαι ένα τέρας, μετανιώνω. Τα ομολογώ όλα. Δεν ξέρω γιατί το έκανα. Ένα κλικ στο μυαλό ήταν. Δεν έχω κάνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν».

Aξίζει να σημειωθεί τέλος, ότι ο κατηγορούμενος ανέφερε επίσης πως η κόρη του είναι συμμαθήτρια με το θύμα.

Send this to a friend