• Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου
  • 03:10

Αθήνα

21 oC

αίθριος καιρός

Ελεύθερο το στέλεχος του Ρουβίκωνα που είχε προσαχθεί - Ειρωνική ανάρτηση στο Facebook

Ελεύθερο αφέθηκε το ηγετικό στέλεχος της αναρχικής συλλογικότητας “Ρουβίκωνας” Γιώργος Καλαϊτζίδης που είχε προσαχθεί στις 11 το πρωί στην κρατική ασφάλεια. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, ρωτήθηκε για τα θέματα της έρευνας που πραγματοποιείται και μετά την ολοκλήρωση της εξέτασής του αφέθηκε ελεύθερος.

Σημειώνεται, ότι χθες ο Ρουβίκωνας εισέβαλε στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στα Εξάρχεια, ενώ ήταν σε εξέλιξη η πρωινή Θεία Λειτουργία. Ομάδα 30 ατόμων διέκοψε τη Λειτουργία φωνάζοντας συνθήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα το πρωί ο Γιώργος Καλαϊτζίδης ανέβασε στο Facebook μία φωτογραφία από το υπουργείο Εσωτερικών και τη συνόδευσε με τη φράση «Τραγική η φύλαξη των υπουργείων μας... Οδός Ευαγγελιστρίας ωρα 10.16...».

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σημειώνεται ότι το μέλος του Ρουβίκωνα εξήγησε αναλυτικά πώς έγινε σήμερα η παρακολούθησή του και πώς τον προσήγαγαν. Μάλιστα  το εντυπωσιακό είναι πως παρά το γεγονός ότι ήταν σε επιτήρηση κατάφερε όχι μόνο να ξεφύγει από τους αστυνομικούς, αλλά έφτασε μέχρι το υπουργείο Εσωτερικών, φωτογράφισε την είσοδο και επέστρεψε στη συνέχεια στο αρχικό του σημείο, όπου και τελικά τον προσήγαγαν.

Σε ότι έχει να κάνει με την προσαγωγή του σε άλλη ανάρτηση αναφέρει τα εξής: «Βγαίνοντας απο το σπίτι σήμερα ξεκίνησε η παρακολούθηση μου απο την ασφάλεια. Με την διαφορά οτι συνεχίζεται ο καινούργιος τρόπος «επιτήρησης» μου που είναι ουσιαστικά η περικύκλωση μου απο μηχανές, απότοκο μάλλον του «λογαριασμού» της Παπακώστα.

Τέλος πάντων βρήκα τον τρόπο και έφυγα απο τον κλοιό και πήγα να επιθεωρήσω τα μέτρα ασφαλείας παρακείμενου υπουργείου (προηγούμενη φωτό-ανάρτηση). Εν συνεχεία επέστρεψα στο σημείο όπου είχα απεμπλακεί απο την παρακολούθηση και εκεί με μάζεψαν για 345678 φορά. Πρέπει να καταλάβει η πολιτική ηγεσία της αστυνομίας πως άκρη δεν θα βγει με περικυκλώσεις και ασφυκτική παρακολούθηση. Οσο θα συνεχίζεται αυτό το καθεστώς εγω θα βγάζω φωτογραφίες υπουργεία πρεσβείες και οτι άλλο θες. Νέτα σκέτα.

Send this to a friend