Αθήνα

7 oC

αραιές νεφώσεις

Τραγωδία στον Σχοινιά: Ελικόπτερο συνετρίβη με δύο από τους τρεις επιβαίνοντες να είναι νεκροί

Τραγωδία στον Σχοινιά: Ελικόπτερο συνετρίβη με δύο από τους τρεις επιβαίνοντες να είναι νεκροί

Στην περιοχή του υδροβιότοπου στο Σχοινιά, λίγο πριν τις 10:00 το πρωί, μια τραγωδία με δυο θύματα έλαβε χώρα.

Συγκεκριμένα, δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την πτώση ψεκαστικού ελικοπτέρου με τρεις επιβαίνοντες

Τα θύματα είναι, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο χειριστής του αεροσκάφους κι ένας φύλακας που εργαζόταν στο κωπηλατήριο της περιοχής του Σχοινιά.

Ο τρίτος επιβάτης επιβίωσε με τραύματα αλλά εκτιμάται πως βρίσκεται εκτός κινδύνου. Πρόκειται για έναν φοιτητή που έκανε την πρακτική του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, η πτώση κατά πάσα πιθανότητα οφείλεται σε πρόσκρουση του ελικοπτέρου σε καλώδια της ΔΕΗ.

Με βάση τις έως τώρα πληροφορίες, το αεροσκάφος είχε μισθωθεί από την Περιφέρεια Αττικής για ψεκασμούς εναντίον των κουνουπιών.

Βίντεο - Ντοκουμέντο: Η στιγμή της συντριβής του ελικοπτέρου - Έκανε live μετάδοση το ένα θύμα!

Ένα σύντομο απόσπασμα, μερικά μόλις δευτερόλεπτα πριν την μοιραία πτώση του ψεκαστικού ελικοπτέρου έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας.

Το βίντεο έχει αναρτηθεί στο Facebook στον προσωπικό λογαριασμό του Χριστόφορου Αλέξανδρου Βουλγαρέλη, ο οποίος μετέδιδε live πριν από δύο ώρες την περιήγησή του με το ψεκαστικό ελικόπτερο.

«Έλεγχος βάρδιας από ψηλά» έγραψε χαρακτηριστικά στη live μετάδοση ο χρήστης του Facebook, ο οποίος φέρεται να είναι ο υπάλληλος ασφαλείας που ανασύρθηκε νεκρός από τα συντρίμμια του μοιραίου ελικοπτέρου.

Αυτοί είναι οι δυο νεκροί της μοιραίας βόλτας

Τα θύματα από την συντριβή του ψεκαστικού ελικοπτέρου στον υδροβιότοπο του Σχοινιά, έπειτα από πρόσκρουση σε καλώδια της ΔΕΗ, είναι ο Δημήτρης Πρέντζας συνταξιούχος πιλότος της πολεμικής αεροπορίας  και ο φύλακας στο κωπηλατοδρόμιο της περιοχής Χριστόφορος Βουλγαρέλης.

Δημήτρης Πρέντζας
Χριστόφορος Βουλγαρέλης

Εκτός κινδύνου με κατάγματα στα πλευρά και θλάσεις μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο ΚΑΤ ο τρίτος επιβαίνων στο ελικόπτερο, ο φοιτητής Ειρηναίος  Δημόπουλος.

Send this to a friend