Αθήνα

12 oC

αίθριος καιρός

Ράκος η κόρη του Πύρρου Δήμα - Η πένθιμη εικόνα στο facebook για τον θάνατο της μητέρας της

Θλίψη στην οικογένεια του Πύρρου Δήμα καθώς σήμερα έφυγε από τη ζωή η σύζυγος του, Αναστασία, μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Ο Πύρρος Δήμας είχε μιλήσει για τη μάχη που έδινε η σύζυγός του, Αναστασία, με τον καρκίνο από το 2016 όταν διαγνώστηκε με όγκο στο κεφάλι. Όταν τον είχαν ρωτήσει γιατί εγκατέλειψε την πολιτική, ο Πύρρος Δήμας είχε απαντήσει: «Δεν εγκατέλειψα. Απλώς δεν ψηφίστηκα. Έπεσαν τότε οι εκλογές και πάνω στο πρόβλημα της Αναστασίας (σ.σ. της συζύγου του). Στις 3 Ιανουαρίου διαγνώστηκε ο όγκος στο κεφάλι, λίγο μετά, 14 του μηνός, χειρουργήθηκε. Γλοιοβλάστωμα. Εγχειρίστηκε στην Ελλάδα. Τώρα είναι σταθερή η κατάστασή της. Δεν έφυγα από την πολιτική γιατί δεν μου άρεσε ή μετάνιωσα αλλά για προσωπικούς λόγους. Δεν θα μπορούσα να αφήσω την Αναστασία, τα παιδιά. Περάσαμε πολύ δύσκολα... εισπράξαμε πολλή αγάπη... Ο Γολγοθάς συνεχίζεται...».

Το ζευγάρι είχε αποκτήσει τέσσερα παιδιά, την 23χρονη Ελένη, τον 20χρονο Βίκτωρα, τη 18χρονη Μαρία και τον 9χρονο Νικόλα.

Η Μαρία έβαλε «μαύρο» στο προφίλ της στο facebook σε ένδειξη πένθους.

 

Την είδηση γνωστοποίησε σήμερα η ομοσπονδία με ανακοίνωση της:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών και η οικογένεια του αθλήματος των δυνατών εκφράζει τη θλίψη της και τα συλλυπητήρια για την απώλεια της συζύγου του Προέδρου της ΕΟΑΒ Πύρρου Δήμα».

Send this to a friend