
ΕΛΛΑΔΑ
Πάτρα 3 παιδιά – εξελίξεις: Οι Αρχές δεν έχουν καταφέρει ακόμα να έχουν πλήρη πρόσβαση στην ηλεκτρονική αναζήτηση που έκανε στο διαδίκτυο η 33χρονη μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.
Πώς κατάφερε, όμως, η Ρούλα Πισπιρίγκου να «κρύψει» τις αναζητήσεις της στο διαδίκτυο, οι οποίες εάν ανακτηθούν είναι πιθανόν να φέρουν την ανατροπή για την πορεία της κεταμίνης;
Όπως προκύπτει από την έρευνα, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε κλειδώσει με δεύτερο μέιλ την εφαρμογή chrome στη google. Οι αρχές μέσω του mail με το ψευδώνυμο «tanalias» είδαν και κατέγραψαν τις αναζητήσεις της Ρούλας στο διαδίκτυο μέσω του Cloud.
Όταν πάτησαν, όμως, πάνω στο chrome διαπίστωσαν ότι ήταν κλειδωμένο. Από ένα δεύτερο μειλ και άλλο κωδικό.
Γιατί, όμως, η Ρουλα Πισπιρίγκου κλείδωσε το chrome; Είναι μία κίνηση ασυνήθιστη για κάποιον που δεν έχει κάτι να κρύψει και ελάχιστοι γνωρίζουν ότι μπορεί να κλειδωθεί. Δεδομένου ότι το πρώτο μέιλ είναι κοινό με τον Μάνο Δασκαλάκη, υπάρχει άλλο μέιλ;
«Το ηλεκτρονικό ταχυδρόμειο που ήταν συνδεδεμένο με τη συσκευή smartphone της κατηγορούμενης είναι η ιδιωτική της διεύθυνση. Από εκεί και πέρα, ο καθένας στο τηλέφωνό του έχει τον λογαριασμό από τον οποίο επικοινωνεί με αυτόν τον τρόπο», ανέφερε ο δικηγόρος της 33χρονης, Όθωνας Παπαδόπουλος.
Σημειώνεται, πως η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει παραδώσει τον πενταψήφιο κωδικό της για το mail «τανάλιας». Δεν έχει δώσει, όμως, τον κωδικό για το mail που έχει κλειδώσει το chrome.
Οι αναζητήσεις που έχουν κρατηθεί στο cloud είναι για αναισθητικά φάρμακα, επιληψία, έλλειψη οξυγόνου στα παιδιά και παρεμφερείς φράσεις, σαν να θέλει να ρίξει «στάχτη» στα μάτια σε όποιον ακολουθεί τα ίχνη της.
Η Ρούλα Πισπιρίγκου αναζητούσε φαρμακευτικές δραστικές ουσίες μετά τις συνομιλίες με τον Ηλιάδη
Ένα άλλο ενδιαφέρον σημείο της έρευνας στα ηλεκτρονικά αρχεία της Ρούλας Πισπιρίγκου είναι ότι μετά από κάθε συνομιλία με τον διευθυντή της ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παίδων Πάτρας, Ανδρέα Ηλιάδη, πληκτρολογούσε χωρίς να βάζει κωδικό πρόσβασης «φαρμακευτικές δραστικές ουσίες», ακόμα και όταν εκείνος δεν της έλεγε.
Ανάμεσα στα μηνύματα που αντάλλαξε με τον κ. Ηλιάδη η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι και τα ακόλουθα:
Ρούλα: Της έδωσα Καταπρεζάν και Κέπρα τώρα, γιατί ήταν η ώρα να τα πάρει και τα έβγαλε. Είχε και ένα 37.9. Της έδωσα και λίγο Αλγκοφρέν και δεν το κράτησε ούτε αυτό.
Ηλιάδης: Αν έχει πρόβλημα τότε υγρών, μήπως να γίνει εισαγωγή στην παιδιατρική εδώ για ενυδάτωση.
Η συνομιλία έγινε λίγο πριν τις 19 Ιανουαρίου. Επτά ημέρες μετά και ενώ το παιδί έχει μεταφερθεί στο Αγλαΐα Κυριακού, η εφαρμογή discover άρχισε να εμφανίζει διαφημίσεις που περιέχουν τον όρο κεταμίνη.
Η εφαρμογή αυτή ενημερώνει, όμως, χρήστες που ασχολούνται συνεχώς με ένα θέμα. Άρα η Πισπιρίγκου έψαχνε συνεχώς για φαρμακευτικές ουσίες και αναισθητικά φάρμακα.
Πηγή: star.gr
Ροή Ειδήσεων

27/03/2025 | 14:00
Σπύρος Μπιμπίλας: «Το metoo συνέβη λόγω κορονοϊού γιατί ο κόσμος του θεάτρου πείνασε και έβγαλε τα απωθημένα»
27/03/2025 | 13:50
Αυτιάς: «Κλειδί» για τον κατώτατο μισθό οι τριετίες – Διπλασιάζονται τα κεφάλαια για το στεγαστικό πρόβλημα στην Ευρώπη

27/03/2025 | 13:42
Ο Γιώργος Λιάγκας σε ξέσπασμα κατά της Σίσσυς Χρηστίδου: «Είναι ντροπή να τα λέει αυτά τα πράγματα» (βίντεο)

27/03/2025 | 13:20
Νότιο Σουδάν: Συνελήφθη ο αντιπρόεδρος της χώρας – Στα πρόθυρα νέου εμφυλίου η χώρα
27/03/2025 | 13:10
TikTok: Από τα likes στις πωλήσεις, ενισχύει τις επιχειρήσεις και την ανάπτυξη τους – Χρηστικές οδηγίες
27/03/2025 | 13:09
Τουριστικό υποβρύχιο βυθίστηκε ανοικτά της Αιγύπτου – Έξι νεκροί, εννέα τραυματίες
27/03/2025 | 13:00
Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Θα μου άρεσε ως ιδέα να κολλιούνται ένσημα στις νοικοκυρές»
27/03/2025 | 12:50
Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργου: Ένοχες κρίθηκαν η μητέρα, η αδελφή και η σπιτονοικοκυρά της

26/03/2025 | 16:14
Χρήστος Κούγιας «κόλαφος»: «Πρώην συνεργάτες λοιδορούν τον πατέρα μου μετά τον θάνατό του και για την προσωπική του ζωή»
26/03/2025 | 15:42
Σπύρος Μπιμπίλας στη δίκη Φιλιππίδη: «Ο Γιώργος Καρκάς χρησιμοποιείται ως μάρτυρας υπέρ του Πέτρου, του είχα κάνει πρόταση για σύμφωνο συμβίωσης»
26/03/2025 | 14:10
Ανδρέας Παπανδρέου: Τεράστιο πισωγύρισμα για τις ΗΠΑ η στάση του Τραμπ στο θέμα της κλιματικής αλλαγής

26/03/2025 | 18:06
Ο Γιώργος Καρκάς μετά την κατάθεση του Σπύρου Μπιμπίλα: «Εξευτελισμένος, εγωπαθής, κοινωνιοπαθής, νάρκισσος»
26/03/2025 | 16:59
Χάρης Βαρθακούρης: Μας πήρε οικογενειακώς η μπάλα, δεν ξέρω πόσοι από εσάς πιστεύετε στο μάτι ή τη γλωσσοφαγιά
26/03/2025 | 11:00
Έλενα Τοπαλίδου: «Δεν πληρούσα τις βιολογικές προϋποθέσεις της γυναίκας για τη μητρότητα»
26/03/2025 | 11:56
Επεισόδιο Μπιμπίλα με Φιλιππίδη στη δίκη: -Πάμε έξω να τα πούμε – Εγώ παλεύω για τη ζωή μου εδώ, εσύ είσαι για πλάκα
26/03/2025 | 17:11
Θρίλερ με τον θάνατο αστέγου σε εστιατόριο της Αθήνας – Εργαζόμενοι τον μετέφεραν εκτός για να αποπροσανατολίσουν τις Αρχές

26/03/2025 | 17:45
Υπάλληλος της Βουλής συνελήφθη μετά την παρέλαση – Προσπαθούσε να γράψει υβριστικά συνθήματα στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη
26/03/2025 | 12:00
Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Πιστεύω στη μετεμψύχωση, ότι είναι προκαθορισμένα τα πράγματα και ξαναερχόμαστε»
Σχετικά Άρθρα

Χρήστος Κούγιας «κόλαφος»: «Πρώην συνεργάτες λοιδορούν τον πατέρα μου μετά τον θάνατό του και για την προσωπική του ζωή»

Ανδρέας Παπανδρέου: Τεράστιο πισωγύρισμα για τις ΗΠΑ η στάση του Τραμπ στο θέμα της κλιματικής αλλαγής
