
ΕΛΛΑΔΑ
Με ένα του άγγιγμα υπόσχεται θεραπεία από σοβαρά προβλήματα υγείας…
Το θεϊκό του χάρισμα, όπως λέει, που το χρησιμοποιεί σε ασθενείς εδώ και 30 χρόνια, βάζει τέλος σε επιληψίες, πνευμονίες, κατάθλιψη, ημικρανίες, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μέχρι και σε εγκεφαλικά.
Ένας «θεραπευτής» στο facebook, μίλησε στην εκπομπή Live News και προκάλεσε αίσθηση με τα όσα δήλωσε:
-Βάζετε τα χέρια σας εκεί που πονάει ο ασθενής και θεραπεύετε;
-Βέβαια μέχρι σήμερα θεραπεύεται. Χάρισμα είναι, βέβαια χάρισμα! Αυτό δε μαθαίνεται. Αλλιώς θα μπορούσα να το πω και στα παιδιά μου και τα παιδιά μου να κάνουν αυτό που κάνω. Εδώ μέχρι και τον εαυτό μου θεραπεύω. Ό,τι και να σας λέω αν δεν το δείτε πάνω σας δε θα το καταλάβετε!
Ο άνδρας στην φωτογραφία παρουσιάζεται ως σωτήρας στα μέσα κοινωνικής κοινωνικής δικτύωσης στέλνοντας διαφημιστικά μηνύματα σε ανυποψίαστα θύματα για τις θεϊκές ικανότητες του… Επισυνάπτει μάλιστα και στιγμιότυπα επί τω έργω… υποστηρίζοντας ότι οι αξονικές είναι περιττές. Ο ίδιος, με τα χέρια του, θα πιάσει, όπως εδώ, το κεφάλι του ασθενή, θα βρει το πρόβλημα και θα δώσει λύση.
-Έρχονται οι πόνοι στα χέρια μου, πάει να πει ότι εκεί είναι το πρόβλημα. Και σιγά σιγά με τους πόνους καταλαβαίνω ότι έχει πρόβλημα και μετά εσείς θα καταλάβετε την καλυτέρευση! Και επιληψία και πνευμονία ό,τι και να είναι και αυτό με τον πόνο τραβάω καταλάβατε; Πώς κάνουμε ας πούμε μια αξονική και βρίσκουμε το πρόβλημα; Εγώ το βρίσκω με το χέρι μου.
Σε σχετικά απλά προβλήματα, όπως για παράδειγμα στις ημικρανίες η αποτελεσματικότητά του είναι εγγυημένη, όπως λέει. Φυσικά με το αζημίωτο. Η χρέωση είναι ορισμένη στα 30 ευρώ τη φορά.
-Ανάλογα σε τι κατάσταση βρίσκεται ο καθένας. Ημικρανίες από 20 ημέρες μέχρι ένα μήνα 35 ημέρες. 30 ευρώ εγώ τη φορά παίρνω μέχρι να το δείτε και μετά εσείς θα μου πείτε πόσα θα μου δώσετε.
Με άλλα λόγια, από ένα μόνο ασθενή, θα έχει αποκομίσει τουλάχιστον 900 ευρώ σε διάστημα ενός μήνα. Το χαρισματικό άγγιγμά του, όπως λέει, έχει κάνει θαύματα, καθώς ο ίδιος, παρότι δεν έχει σπουδάσει ιατρική, έχει ικανότητες που οι επιστήμονες γιατροί δε διαθέτουν !
-Η κοπέλα είχε πρόβλημα. Πόναγε το στομάχι, πόναγε η κοιλιά παντού. Όλη η περιοχή δηλαδή κοιλιά, έντερα. Πόνους είχε. Όταν λέμε πόνους, πόνους! Ούτε έτρωγε. Οι γιατροί δεν βρίσκαν τίποτα και η κοπέλα πόναγε να πούμε. Εγώ ξέρω ότι είναι χαρούμενη τώρα τι να σας πω. Όποιος φεύγει από μένα, μετά δεν ξαναέρχεται σε μένα. Αν ήταν δικός μου άνθρωπος δεν θα τον πήγαινα καθόλου στο νοσοκομείο.
Τα πράγματα περιπλέκονται, όταν στο τραπέζι μπαίνει ένα ασθενής σε καταστολή με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Όμως και γι’ αυτό έχει λύση ο θεραπευτής των social media.
-Κρανιοεγκεφαλική κάκωση είναι ότι θα κρατήσω το κεφάλι εκεί που είναι το πρόβλημα μόνο με το άγγιγμα. Και από εκεί και πέρα σιγά σιγά θα φανεί αυτό που θα κάνω. Από 10 λεπτά και πάνω. Εγώ όταν θα κάνω θεραπεία και πρώτα ο θεός γίνει καλά, μετά κάντε ξανά αξονικές να δείτε και τη διαφορά.
-Και από ό,τι καταλαβαίνω έχετε πολλούς θεραπευμένους.
-Σε 30 χρόνια βέβαια έχω πολλούς. Αυτοί που είχαν υπομονή και καθόντουσαν μέχρι να τελειώσουμε, ναι αυτοί που δεν είχαν υπομονή και παρασυρόντουσαν από κάποιους άλλους, που έλεγαν έλα τώρα πιστεύεις σε αυτά, αυτοί φύγανε.
Για τον συνταξιούχο δημοτικό υπάλληλο, όποιες εξετάσεις έχουν ήδη γίνει είναι περιττές. Ούτε του χρειάζονται, ούτε και θα βοηθήσουν σε τίποτα. Το μόνο που απαιτείται είναι μερικές επισκέψεις και τα θεραπευτικά του χέρια, που μαγικά θα ξαναφέρουν υγεία. Με 30 ευρώ την επίσκεψη.
Τιμοκατάλογος
20-35 επισκέψεις
30 ευρώ τη φορά
Τηλέφωνο καταγγελιών: 210-7547200
Πηγή: MEGA/LiveNews
Ροή Ειδήσεων
22/03/2023 | 11:22
Έλενα Παπαρίζου: «Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα, στα 13 μου είχα αμφιβολίες για τη σεξουαλικότητά μου»
22/03/2023 | 11:15
Ηλιούπολη: Συνελήφθη 44χρονος προπονητής Τάε κβον ντο για τον βιασμό τουλάχιστον 5 ανήλικων μαθητριών
22/03/2023 | 10:31
Καλλιθέα: Συνελήφθησαν τέσσερις εργαζόμενοι σε Κέντρο Ειδικής Αγωγής για το παιδί στο παράθυρο του τρίτου ορόφου

22/03/2023 | 10:23
ΚΕΠΕΑ/ΓΣΕΕ: Πώς αμείβονται οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα που θα εργαστούν την 25η Μαρτίου
22/03/2023 | 10:16
Σοκ στα Γρεβενά: Συνελήφθη 41χρονος πατέρας για τον βιασμό της ανήλικης κόρης του
22/03/2023 | 10:09
Νέα Σμύρνη: Θέμα χρόνου η σύλληψη και του «Ρουσλάν» που βίαζε την 14χρονη – Τι είπε η ανήλικη στους αστυνομικούς

22/03/2023 | 09:47
Ματθίλδη Μαγγίρα: «Γράφουν ότι με τη Μπέττυ έχουμε θυρίδες με λεφτά στο εξωτερικό, ας μας πουν τους κωδικούς»
22/03/2023 | 09:23
Ανδρέας Μικρούτσικος: «Ήμουν ο πρώτος άντρας της Όλγας Τρέμη – Την είδα με τα εσώρουχα και αγρίεψαν τα μάτια μου»

20/03/2023 | 12:10
Καραμανλής στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας: Παραιτήθηκα γιατί στον τομέα πολιτικής μου εποπτείας συνέβη μια ανείπωτη τραγωδία
21/03/2023 | 14:26
Αποτροπιασμός στη Νέα Σμύρνη: Εξέδιδαν 14χρονη από ίδρυμα! Χειροπέδες σε 30χρονο μαστροπό και 3 πελάτες
20/03/2023 | 17:07
Γεραπετρίτης για Τσίπρα: Αυτόματη χάραξη μπορούσε να γίνει από τον τοπικό σταθμό τον οποίο δεν επισκέφθηκε

20/03/2023 | 10:26
Η συνεδρίαση της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας – Η τοποθέτηση Καραμανλή, Χρυσοχοΐδη και Σπίρτζη – Ζητήθηκε να κληθούν και άλλα πρόσωπα
20/03/2023 | 13:31
Γιάννης Κούστας – Δήμητρα Μέρμηγκα: Το νέο υπερπολυτελές τους σπίτι και ο αγιασμός από τον Ιερώνυμο
21/03/2023 | 12:47
Τέμπη: Ο Λυκουρέζος αποκαλύπτει τις διώξεις που μπορεί να φτάσουν σε πολιτικά πρόσωπα

20/03/2023 | 19:39
Δημοσκόπηση Alco: Στις 3,6 μονάδες η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και στο 9,3% το ΠΑΣΟΚ – 35% λένε καλύτερη η κυβέρνηση ΝΔ έναντι 27% του ΣΥΡΙΖΑ
21/03/2023 | 18:18