Αθήνα

7 oC

ελαφρές νεφώσεις

Σάλος σε δημοτικό σχολείο στα Άνω Λιόσια: Μαθητής βρήκε κατσαρίδα μέσα σε ψωμάκι που τους μοίρασαν! «Δεν είναι πρώτη φορά», λέει το σχολείο

Σάλος έχει προκληθεί στη μαθητική κοινότητα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων, καθώς μαθητής βρήκε μια… κατσαρίδα συσκευασμένη σε αρτοσκεύασμα που τους παρείχαν.

Σάλος έχει προκληθεί στη μαθητική κοινότητα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων, καθώς μαθητής βρήκε μια… κατσαρίδα συσκευασμένη σε αρτοσκεύασμα που τους παρείχαν.

Η μητέρα του μαθητή γνωστοποίησε το περιστατικό, αναρτώντας στην προσωπική της σελίδα στο Facebook φωτογραφίες από το ψωμάκι, που δόθηκε στο παιδί της την Παρασκευή μαζί με την μερίδα του φαγητού το οποίο έχει αναλάβει να διανέμει δωρεάν στο σχολείο συγκεκριμένη εταιρεία catering.

Ωστόσο, όπως ξεκαθαρίζει στο newsit.gr άτομο από την διοίκηση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων, το συσκευασμένο αρτοσκεύασμα με την κατσαρίδα δεν έφτασε ποτέ στο σχολείο, ενώ οι σχετικές αναφορές που έχουν γίνει βασίστηκαν πάνω στις φωτογραφίες που δόθηκαν από την μητέρα του μαθητή και κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

«Το ψωμί παραδόθηκε στο μαθητή την Παρασκευή το μεσημέρι μαζί με την μερίδα του φαγητού. Δεν το έφαγε εκείνη την ώρα αλλά το πήρε μαζί του και το τοποθέτησε στην ψωμιέρα του σπιτιού του. Την Κυριακή που έβγαλε το ψωμί από την ψωμιέρα για να το φάει εντόπισε το έντομο. Εμείς το μάθαμε αυτό σήμερα το πρωί, όπου εμφανίστηκε η μητέρα του μαθητή, προκειμένου να μας γνωστοποιήσει το γεγονός. Δεν μας έφερε όμως το προϊόν, έφερε μόνο φωτογραφίες. Δεν γνωρίζουμε τις προθέσεις της και αν θα κινηθεί νομικά. Εμείς γνωστοποιήσαμε στο τμήμα σχολικών γευμάτων το γεγονός, όπως έπρεπε. Για τα γεύματα που δίνονται στους μαθητές υπάρχουν καθημερινά τρεις αρμόδιοι του σχολείου, οι οποίοι για ασφάλεια δοκιμάζουν πάντα τρία από αυτά. Συνολικά στο σχολείο μας διανέμονται 300 μερίδες», τονίζει συγκεκριμένα.

Το γεγονός με την κατσαρίδα προκάλεσε ανησυχία, με τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων του σχολείου σε επιστολή – διαμαρτυρία προς το Υπουργείο Παιδείας να τονίζει πως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει ένα τέτοιο περιστατικό στο συγκεκριμένο σχολείο.

Send this to a friend