Αθήνα

5 oC

σποραδικές νεφώσεις

Σε αναστάτωση και πάλι η Κοζάνη-Αγνοείται μητέρα 4 παιδιών...

Σε αναστάτωση και πάλι η Κοζάνη-Αγνοείται μητέρα 4 παιδιών...

Δεν πέρασαν παρά λίγα 24ωρα από τον τραγικό επίλογο της υπόθεσης εξαφάνισης της 37χρονης Ανθής Λινάρδου και μια νέα εξαφάνιση γυναίκας έχει αναστατώσει την κοινωνία της Κοζάνης.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και το kozanimedia.gr μια γυναίκα 53 ετών από την περιοχη Βατερό, έχει εξαφανιστεί έπειτα από ενημέρωση της αστυνομίας από τους γονείς της.

Η εν λόγω γυναίκα είναι παντρεμένη με 4 παιδιά και δεν έχει δώσει σημεία ζωής από χθες το απόγευμα, παρά μόνο ένα σχετικό μήνυμα σε κινητό τηλέφωνο, λέγοντας πως δεν θέλει να την ψάξουν και πως θα γυρίσει όποτε θέλει η ίδια και ένα ιδιόχειρο σημείωμα...

[adsense]

Η γυναίκα μετέβη το μεσημέρι της Πέμπτης, με αυτοκίνητο που οδηγούσε η ίδια, στο γιο της που μένει στην Κοζάνη, με σκοπό να του πάει φαγητό. Από κει και πέρα χάνονται τα ίχνη της, ενώ στο αυτοκίνητο, που άφησε παρκαρισμένο πλησίον της οικίας του γιου της, βρέθηκε η βέρα της και ένα ιδιόχειρο σημείωμα το οποίο είχε κύριο αποδέκτη το σύζυγό της και του εξηγούσε γιατί έφυγε από το σπίτι της. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, στο σημείωμα, μεταξύ άλλων, υπήρχε αναφορά ότι θα φύγει και θα πάει σε μοναστήρι.

Στις έρευνες συμμετέχουν ήδη και άντρες της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, αλλά και της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας, ενώ ιδιαίτερη προσοχή δίνεται πέριξ της λίμνης Πολυφύτου.

Send this to a friend