Αθήνα

11 oC

σποραδικές νεφώσεις

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο δραπέτης που έκανε καριέρα ως παρουσιαστής

Είχε σκοπό να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες του δηλώνει η δικηγόρος του Κωνσταντίνου Γιαλούρη, ο οποίος με το ψευδώνυμο «Δαναός» έκανε καριέρα ως τραγουδιστής και παρουσιαστής.

Είχε σκοπό να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες του δηλώνει η δικηγόρος του Κωνσταντίνου Γιαλούρη, ο οποίος με το ψευδώνυμο «Δαναός» έκανε καριέρα ως τραγουδιστής και παρουσιαστής.

Η δικηγόρος του 45χρονου παρουσιαστή Γιάννα Παναγοπούλου ανέφερε ότι είχε σκοπό να αντιμετωπίσει τις νομικές του εκκρεμότητες αλλά δεν μπορούσε λόγω του ότι δεν είχε δελτίο ταυτότητας. «Δεν μπόρεσε δυστυχώς να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες του με την Δικαιοσύνη όλα αυτά τα χρόνια, παρόλο που τον απασχολούσε να λυθεί. Ήταν ένα θέμα το οποίο τον βασάνιζε και τον στεναχωρούσε αλλά δεν μπορούσε να εξουσιοδοτήσει κάποιον δικηγόρο καθώς το δελτίο της αστυνομικής του ταυτότητας κρατούνταν στην φυλακή και δεν είχε την δυνατότητα να υπογράψει κάποιο έγγραφο με τα πραγματικά του στοιχεία», είπε και πρόσθεσε:

«Βρίσκετε στα χέρια της Ελληνικής Δικαιοσύνης έχει εμπιστοσύνη και θέλει να τακτοποιήσει κάθε νομική εκκρεμότητα που έχει ώστε να συνεχίσει και αυτός την ζωή του. Αξίζει να σημειωθεί ότι για 17χρονια δεν είχε απασχολήσει τις Αρχές για κάτι. Γιατί αν είχε κάνει κάτι το μεμπτό και επιλήψιμο οι Αρχές θα τον είχαν εντοπίσει και θα τον είχαν συλλάβει. Ο άνθρωπος αυτός παρά το γεγονός ότι είχε μια παρελθούσα εκκρεμότητα δεν κρύφτηκε και δεν ενόχλησε και κατάφερε να γίνει γνωστός από τα ΜΜΕ ενώ είχε και μια επαγγελματική δραστηριότητα. Βρίσκετε σε μια άσχημη ψυχολογική κατάσταση αλλά από την άλλη είναι λυτρωμένος γιατί η διαδικασία αυτή είναι κάτι το οποίο έπρεπε να γίνει. Είναι μια πραγματικότητα που έπρεπε να αντιμετωπίσει είναι σε μια ώριμη ηλικία και θεωρεί ότι πρέπει να τακτοποιήσει κάθε σκοτεινό κομμάτι της ζωή του».

Send this to a friend