Αθήνα

9 oC

αραιές νεφώσεις

Σε στενό οικογενειακό κύκλο η νεκρώσιμος ακολουθία του Γ. Βακάκη- Στη Βουλγαρία η τελετή της καύσης

Σε στενό οικογενειακό κύκλο η νεκρώσιμος ακολουθία του Γ. Βακάκη- Στη Βουλγαρία η τελετή της καύσης

Υπό άκρα μυστικότητα, όπως ακριβώς συνέβη και με την νεκρώσιμη ακολουθία στο κοιμητήριο του Βύρωνα, η οικογένεια του αδικοχαμένου οδηγού της μοιραίας Πόρσε Γιώργου Βακάκη αναχώρησε χθες για την Σόφια της Βουλγαρίας, προκειμένου να προχωρήσει στην αποτέφρωση της σορού του, όπως άλλωστε ήταν η επιθυμία της οικογένειας.

Εκεί ολοκληρώθηκε χτες η τελευταία πράξη του δράματος για τον Απόστολο Βακάκη, την πρώην σύζυγό του και τις δύο κόρες τους με την αποτέφρωση της σορού του νεαρού που σκοτώθηκε στο φρικιαστικό δυστύχημα της περασμένης Κυριακής, με την Πόρσε του πατέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός του Γιώργου Βακάκη μεταφέρθηκε οδικώς στην Σόφια της Βουλγαρίας την Τετάρτη, ενώ τα μέλη της οικογένειάς του ταξίδεψαν ως εκεί την Πέμπτη, αεροπορικώς, για την τελετή της καύσης.

Το ταξίδι τους πραγματοποιήθηκε, με βάση τα όσα διέρρευσαν από τον φιλικό τους κύκλο, με νοικιασμένο αεροσκάφος για λόγους ιδιωτικότητας, οι οποίοι απέκλειαν την πτήση με κάποια εταιρία.

Το ίδιο συνέβη και με την κηδεία, που έγινε την Τετάρτη στο κοιμητήριο του Ζωγράφου, με παρόντες μόνο την οικογένεια, μια έμπιστη γυναίκα από το προσωπικό που κρατούσε την μητέρα και άλλο ένα άτομο. Μόνο αυτοί αποχαιρέτησαν το λευκό φέρετρο που είχε στολιστεί με λουλούδια και το οποίο μετά την νεκρώσιμη ακολουθία που διήρκησε μία ώρα ξεκίνησε για το ταξίδι προς την Βουλγαρία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά την σφοδρή επιθυμία στενότατων φίλων του Γιώργου να επισκεφθούν τους γονείς και τα αδέρφια του, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό. Το σπίτι παρέμενε ερμητικά κλειστό σε όλους και η είσοδός του άνοιξε την Πέμπτη για το ταξίδι στο κρεματόριο στην Σόφια, εκεί όπου εκτυλίχθηκε η τελευταία πράξη του δράματος της οικογένειας.

Σε μια τελετή που κράτησε περίπου δύο ώρες ο Απόστολος Βακάκης, η πρώην σύζυγός του και οι δύο του κόρες αποχαιρέτησαν για πάντα τον Τζώρτζη τους, όπως τον έλεγαν. Όταν όλα τελείωσαν παρέλαβαν την τεφροδόχο και επέστρεψαν στην Αθήνα, κάτω από άκρα μυστικότητα και απέραντη θλίψη.

Πηγή: newmoney.gr

Send this to a friend