Αθήνα

20 oC

ελαφρές νεφώσεις

Ανατροπή! Σε ομάδα που λήστευε αλλοδαπούς ανήκε ο 34χρονος αστυνομικός στη Νίκαια;

Για μια πρωτοφανή υπόθεση διαφθοράς που συνταράζει την ΕΛΑΣ κάνει λόγο ο δημοσιογράφος του «Βήματος» Βασίλης Λαμπρόπουλος αναφορικά με το περίεργο περιστατικό ξυλοδαρμού του 34χρονου αστυνομικού στη Νίκαια το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ήδη ο φάκελος της υπόθεσης αποστέλλεται στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.

Σημειώνεται ότι, όπως κατήγγειλε ο 34χρονος έπεσε θύμα ομηρίας και βασανισμού από τους Πακιστανούς ενοίκους σε μία προσπάθεια ελέγχου της δραστηριότητάς τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Όμως από την έρευνα που προέκυψε -με βάση και καταθέσεις περιοίκων- φέρεται να αναδείχθηκαν στοιχεία ότι ο 34χρονος αστυνομικός που υπηρετεί ως οδηγός στο Τμήμα Αθλητικής Βίας της ΕΛ.ΑΣ μαζί με τρία ακόμη άτομα (όλοι φορούσαν κουκούλες κλπ.) εφόρμησαν στην κατοικία των Πακιστανών κι αφού τους έδεσαν με πλαστικά δεματικά και αφού τους φίμωσαν, τους άρπαξαν ποσότητα λαθραίων τσιγάρων που βρίσκονταν σε αυτό.

Μάλιστα στον φάκελο της υπόθεσης υπάρχει κατάθεση περιοίκου που άκουσε τους ληστές των Πακιστανών να αναρωτιούνται «αν πήραν όλα τα πράγματα ή αν άφησαν κάτι πίσω τους».

Σύμφωνα με τις ίδιες αναφορές ο 34χρονος αστυνομικός γύρισε πιθανόν πίσω για να ολοκληρώσει το έργο των ληστών, όπου φαίνεται δέχθηκε επίθεση από τους αλλοδαπούς που πιθανολογείται ότι είχαν λυθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες την τελευταία διετία έχουν σημειωθεί οκτώ παρόμοιες επιδρομές σε Νίκαια και Κερατσίνι για ληστεία αλλοδαπών που ασχολούνται με λαθρεμπόριο τσιγάρων!

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ που ασχολούνται με την υπόθεση ερευνούν για την ταυτότητα των τριών συνεργών του αστυνομικού και θεωρούν πιθανόν ορισμένοι εξ αυτών να ήταν επίσης αστυνομικοί.

Πηγή: tovima.gr

Send this to a friend