• Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου
  • 13:07

Αθήνα

7 oC

ψιχάλες μικρής έντασης

Συγκλονίζει η κυρία «Kosta Boda»: Τι είπε για την πυρκαγιά που κατέστρεψε ολοσχερώς την ιστορική επιχείρηση

H Xριστιάνα Αγγελονίδη, η κόρη του Παναγιώτη και της Αφροδίτης Αγγελονίδη που είχε αναλάβει από το 1983 τα ηνία της εταιρείας "Kosta Boda" που καταστράφηκε μετά την πυρκαγιά του 2012 μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. 

Το 1981, η οικογένεια ανακαίνισε το ιστορικό νεοκλασικό κτίριο της Αθήνας στην οδό Σταδίου και Χρήστου Λαδά, όπου στεγάστηκαν τα γραφεία και η επιχείρηση Kosta Boda.

Το 2012 η επιχείρηση παραδόθηκε στις φλόγες μετά από επεισόδια που ξέσπασαν στο κέντρο, με αποτέλεσμα τα εμπορεύματα και οι υποδομές να καούν ολοσχερώς και η εταιρεία να οδηγηθεί σε πτώχευση.

Η Χριστιάνα Αγγελονίδη μίλησε για την οικογενειακή επιχείρηση που δημιούργησε ο πατέρας της από την Τρίπολη. Όπως ανέφερε, μετά τη συνεργασία με μια μεγάλη σουηδική  εταιρεία ξεκίνησαν τα «χρυσά χρόνια» της Kosta Boda φτάνοντας τα 72 καταστήματα και τους 200 υπαλλήλους. Το 2012 οδηγήθηκε στην πτώχευση μετά τις επιθέσεις κουκουλοφόρων.  Σήμερα, η εταιρεία ζητάει αποζημίωση 4,8 εκατ. ευρώ από το Ελληνικό Δημόσιο για την αδράνεια και την απουσία των αρμοδίων οργάνων του.

Δες όλα όσα είπε στην Tatiana Live:

Send this to a friend