Αθήνα

7 oC

σποραδικές νεφώσεις

Σύλληψη αρχιφύλακα πρώην υφυπουργού για εισαγωγή λαθραίων τσιγάρων από τα Σκόπια

Συνελήφθη αρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ. που υπηρετεί στον διαβατηριακό έλεγχο του τελωνείου Ευζώνων από τελωνειακούς να μεταφέρει μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, προχθές στις 6 το πρωί τελωνειακοί του Τελωνείου Ευζώνων για προσπάθεια εισαγωγής μεγάλης ποσότητας λαθραίων τσιγάρων από την πΓΔΜ.

Πρόκειται, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες για εν ενεργεία αστυνομικό που υπηρετούσε μέχρι πριν από μερικά χρόνια σε πρώην υφυπουργό και βουλευτή της περιοχής, στο αυτοκίνητο του οποίου βρέθηκαν 234 κούτες τσιγάρα και 7 κούτες καπνός.

Ο αστυνομικός συνελήφθη λίγο μετά την είσοδό του στην Ελλάδα προερχόμενος από την γειτονική χώρα με την στολή της υπηρεσίας του, καθώς εκείνη την ώρα ξεκινούσε η βάρδια του στο Συνοριακό Σταθμό των Ευζώνων.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Oι τελωνειακοί ερευνούν τώρα το αν ο αρχιφύλακας έκανε το συγκεκριμένο δρομολόγιο συχνά, πριν αναλάβει υπηρεσία τις πρώτες πρωινές ώρες, ώστε να μειώνει τις πιθανότητες να ελεγχθεί από τους συναδέλφους του αλλά και από τους τελωνειακούς.

Send this to a friend