Αθήνα

16 oC

αίθριος καιρός

Σημάδια αισιοδοξίας για την κατάσταση υγείας του Κώστα Βουτσά- Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν

Αισιόδοξα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου ηθοποιού, Κώστα Βουτσά, που νοσηλεύεται για τέταρτη ημέρα στην Εντατική του νοσοκομείου «Αττικόν.

Αισιόδοξα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου ηθοποιού, Κώστα Βουτσά, που νοσηλεύεται για τέταρτη ημέρα στην Εντατική του νοσοκομείου «Αττικόν.

Το μεσημέρι της Τρίτης, από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 μεταδόθηκε ότι η κατάστασή του παραμένει σταθερή, ωστόσο, υπάρχουν κάποια σημάδια αισιοδοξίας καθώς τα δύο εικοσιτετράωρα που είχαν χαρακτηριστεί κρίσιμα από τους γιατρούς έχουν παρέλθει. Αυτό σημαίνει πως ο οργανισμός του Κώστα Βουτσά ανταποκρίνεται στη θεραπεία που γίνεται από τους γιατρούς.

Όπως μετέφερε ο δημοσιογράφος, Θάνος Κλωνόπουλος, οι γιατροί είπαν στην οικογένεια πως ο οργανισμός του είναι πολύ μικρότερος από την ηλικία του κι αυτό σημαίνει ότι είναι δυνατός ο οργανισμός του και μπορεί να αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση γι’αυτό τα επόμενα εικοσιτετράωρα θα προσπαθήσουν να τον βγάλουν από τη μηχανική υποστήριξη.

Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε το απόγευμα της Τρίτης:

«Ο κ. Κώστας Βουτσάς διακομίσθηκε επειγόντως στο Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020 και εισήχθη στην Καρδιολογική Μονάδα, με συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού και επιβάρυνσης της καρδιακής και αναπνευστικής του λειτουργίας.

Ο ασθενής διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε το ίδιο βράδυ στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, όπου συνεχίζει να παραμένει σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής, με παράλληλη αντιμετώπιση όλων των συνοδών ιατρικών του προβλημάτων».

Send this to a friend