• Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου
  • 16:35

Αθήνα

17 oC

ελαφρές νεφώσεις

Συντετριμμένος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην κηδεία του πατέρα του- Συνθήματα και χειροκροτήματα από τον κόσμο! (EIKONEΣ- ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν άντεξε και λύγισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ξεσπώντας σε κλάματα τη στιγμή που συνόδευσε τη σορό του πατέρα του, Παύλου στη Μητρόπολη, για τη νεκρώσιμο ακολουθία.

Είχε μόλις ολοκληρωθεί το λαϊκό προσκύνημα για τον Παύλο Γιαννακόπουλο και η σορός του ιστορικού ηγέτη του Παναθηναϊκού βγήκε από τον Ναό Θεοτόκου Γοργοεπήκοου και Αγίου Ελευθερίου για να μπει στη Μητρόπολη, για τη νεκρώσιμο ακολουθία.

Εμφανώς συγκλονισμένος, ο γιος του Δημήτρης Γιαννακόπουλος έφτασε εκείνη τη στιγμή στην Μητρόπολη, συνοδευόμενος από τη μητέρα του, τη σύζυγο και τα παιδιά του.

Ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του, την ώρα που ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί φώναζε «αθάνατος», «Παναθηναϊκός- Παναθηναϊκός» και συνθήματα όπως «Εκεί ψηλά, στη Θύρα 13, έχουμε έξι ευρωπαϊκά, τα τρία να κοιτάνε στην Αθήνα, τα τρία προς τον Πειραιά. Κι αν σήμερα, που έφυγε ο Παύλος και πέταξε ψηλά στον ουρανό δεν ξεχάσω τι μου χάρισε ποτέ μου, γι’ αυτό κι εγώ θα τραγουδώ» και «Μια ζωή θα είσαι μέσα στην καρδιά μας, Παύλο θεέ για πάντα ανάμεσα μας».

Send this to a friend