
ΕΛΛΑΔΑ
Ελεύθεροι με όρους αφέθηκαν χθες μετά την απολογία τους ενώπιον του ανακριτή Βόλου, οι τέσσερις Αθηναίοι ηλικίας από 26 έως 30 ετών, που κατηγορούνται ότι βίασαν ομαδικά μία 21χρονη τουρίστρια από την Αυστρία στο νησί του Παπαδιαμάντη.
Σύμφωνα με το taxydromos, οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν χθες συνοδεία αστυνομικών στα δικαστήρια Βόλου στις 11:40 και απολογούνταν μέχρι τις 16:30.
Απολογούμενοι, υποστήριξαν όσα κατέθεταν από την πρώτη στιγμή, ότι δηλαδή ήρθαν σε συνουσία με την τουρίστρια με τη συναίνεσή της και όχι εξαναγκάζοντάς την.
Δίπλα τους, στα δικαστήρια Βόλου, είχαν τους γονείς τους, που ανέμεναν σιωπηλοί με μεγάλη ανυπομονησία την απόφαση του ανακριτή και της εισαγγελέα.
Οταν αφέθηκαν ελεύθεροι, οι νεαροί άρχισαν να αγκαλιάζονται ο ένας με τον άλλο έξω από το γραφείο του ανακριτή Βόλου. Οι οικογένειές τους ενημερώθηκαν για την απόφαση με δάκρυα χαράς.
Ο δικηγόρος τους, Χρήστος Χειμωνίδης, σε δηλώσεις τους ανέφερε: « Η ανάκριση συνεχίζεται. Ελπίζω τα παιδιά να πάνε στα σπίτια τους, να ξεκουραστούν μετά από την ταλαιπωρία που έχουν υποστεί και τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην πορεία».
Ο δικηγόρος τους δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση περαιτέρω για την υπεράσπιση των νέων. Καμία δήλωση δεν έκαναν και οι οικογένειες των παιδιών, οι οποίοι πάντως, πιστεύουν ότι αδίκως κατηγορήθηκαν τα παιδιά τους και ότι κάτι άλλο συνέβη το βράδυ του καταγγελλόμενου βιασμού και συγκεντρώνουν στοιχεία.
Οι τέσσερις νέοι αφέθηκαν ελεύθεροι με τους όρους απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους μία φορά τον μήνα και εγγυοδοσίας ύψους 2.000 ευρώ έως 3.000 ευρώ κατά περίπτωση.
Υπενθυμίζεται ότι κρατούνταν από την Κυριακή μετά τη σύλληψή τους από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου και του Τμήματος Σκιάθου στο νησί του Παπαδιαμάντη.
Το πρωί της περασμένης Κυριακής, η 21χρονη κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι μετά από νυχτερινή διασκέδαση με 27χρονο το προηγούμενο βράδυ τον ακολούθησε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του και συνευρέθηκε μαζί του ερωτικά με τη θέλησή της.
Ωστόσο, σύμφωνα με την καταγγελία, η όμορφη βραδιά που προς ώρας απολάμβανε ανατράπηκε εντελώς αιφνίδια με εξέλιξη που η ίδια δεν θα περίμενε ποτέ, όταν στο δωμάτιο εμφανίστηκαν τρία άτομα, ηλικίας 26, 28 και 30 ετών αντίστοιχα.
Σύμφωνα πάντοτε με την παθούσα, έβγαλαν τα ρούχα τους και την ανάγκασαν σε σεξουαλικές πράξεις και συνουσία, χωρίς η ίδια να το επιθυμεί, αφού πρώτα την ακινητοποίησαν.
Η τουρίστρια ανέφερε ακόμη ότι ικανοποίησαν τις αρρωστημένες τους προθέσεις και παράλληλα κατέγραφαν σε κινητό τηλέφωνο τον ομαδικό βιασμό που κατήγγειλε.
Πηγή: lawandorder.gr
Ροή Ειδήσεων

27/03/2023 | 13:11
Βορίδης για Ανδρουλάκη: Αδιανόητο να μην είναι πρωθυπουργός ο επικεφαλής του πρώτου κόμματος
27/03/2023 | 13:04
Κρυφός και διακαής πόθος Τσίπρα – ΣΥΡΙΖΑ να συνεργαστεί το ΠΑΣΟΚ με τον Μητσοτάκη
27/03/2023 | 12:58
Τσίπρας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων: «Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει απαντήσεις για την κραυγαλέα υπόθεση παρακολούθησης της Άρτεμις Σίφορντ»

27/03/2023 | 12:56
Ματούλα: «Με έδιωξαν από το σπίτι παρόλο που πλήρωνα κανονικά- Ένα σπίτι θέλω ρε παιδιά!»
27/03/2023 | 12:50
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους δρόμους της Αθήνας για το μετρό – Όλες οι αλλαγές από σήμερα 27 Μαρτίου

27/03/2023 | 12:27
Απαρηγόρητος ο σύντροφος της 22χρονης Πένυς: «Έχασα τη γυναίκα μου – Δεν μπορώ να το πιστέψω»

27/03/2023 | 12:00
Χαμός στον αέρα με Γιώργο Λιάγκα και Άρια Καλύβα – «Στην εκπομπή μου θα μου πεις τι θα λέω;»
27/03/2023 | 11:41
Περιοδεία Μητσοτάκη στη Φθιώτιδα – Επιθεώρησε τις εργασίες στο λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου

27/03/2023 | 11:27
Γνωστός τράπερ έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού – Του έβγαλαν και τα ρούχα – Δείτε το βίντεο
25/03/2023 | 07:42
Φιλική Εταιρεία: Η μυστική οργάνωση που ιδρύθηκε στην Οδησσό και σχεδίασε την Επανάσταση του 1821
26/03/2023 | 00:01
Λούντβιχ βαν Μπετόβεν: Τα προβλήματα υγείας που στιγμάτισαν την κορυφαία μουσική ιδιοφυΐα
25/03/2023 | 10:28
Καρατζαφέρης για Ανδρουλάκη: Το παιδί είναι άπειρο, έκαψε γέφυρες με τη λογική – Ο Μητσοτάκης πρέπει να είναι ισχυρός
26/03/2023 | 22:06
Θεσσαλονίκη: Έληξε το θρίλερ με την 60χρονη που απειλούσε να αυτοκτονήσει – «Έλα δεν θα σε πειράξει κανείς»

25/03/2023 | 10:13
Λαγονήσι: Θρίλερ με τους πυροβολισμούς σε 16χρονους από αγνώστους σε αυτοκίνητο-Που στρέφονται οι έρευνες
25/03/2023 | 15:23
Λαγονήσι: «Παρακαλούσε στα αγγλικά το παιδί να μήν τους κάνει κακό, αλλά εκείνος πυροβόλησε από τα 5 μέτρα», λέει μάρτυρας για τους πυροβολισμούς

25/03/2023 | 12:28
Γκλέτσος: Δεν αντέχω άλλο με τη μητσοτακική νοοτροπία-Σαφώς και δεν είναι λύση το γιαούρτωμα του πρωθυπουργού
25/03/2023 | 14:03
Οι εικόνες με τα παιδιά σε άρματα μάχης που δίχασαν και προκάλεσε συζήτηση στο Διαδίκτυο

25/03/2023 | 15:03
«Πρωθυπουργός ο Ανδρουλάκης;»: Τι είχε γράψει ο καθηγητής Θ. Διαμαντόπουλος για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ
Σχετικά Άρθρα

Θεσσαλονίκη: Έληξε το θρίλερ με την 60χρονη που απειλούσε να αυτοκτονήσει – «Έλα δεν θα σε πειράξει κανείς»

Τέμπη: Απολογείται σήμερα ο ένας από τους απογευματινούς σταθμάρχες – Τι αναφέρει το πόρισμα της Αρχής Διαφάνειας για τη σύμβαση 717
