Αθήνα

29 oC

σποραδικές νεφώσεις

Σοκ στη Βοιωτία! Συνελήφθη 41χρονος δάσκαλος για παιδική πορνογραφία

Παγωμένη η τοπική κοινωνία από τη σύλληψη 41χρονου δάσκαλου ο οποίος κατηγορείται για παιδική πορνογραφία.

Παγωμένη η τοπική κοινωνία από τη σύλληψη 41χρονου δάσκαλου ο οποίος κατηγορείται για παιδική πορνογραφία.

Η σύλληψή του έγινε σε χωριό της Βοιωτίας από άνδρες της Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Όπως αναφέρει το LamiaReport η σύλληψη έγινε το μεσημέρι της Τρίτης στο χωριό όπου διαμένει και παράλληλα διδάσκει. Οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια της έρευνας στο σπίτι του κατάσχεσαν υπολογιστές και ότι άλλο σχετικό βρήκαν, ενώ πέρασαν χειροπέδες στον δάσκαλο ο όποιος θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Λιβαδειάς με την κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας.

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης στη Στερεά, Χρήστος Δημητρίου, δήλωσε ενήμερος για το γεγονός, σημειώνοντας όμως ότι δεν μπορεί να σχολιάσει κάτι όσο η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης. Περιορίστηκε μόνο να επιβεβαιώσει ότι ο δάσκαλος έχει απομακρυνθεί από το σχολείο και ότι θα παρακολουθήσουν την πορεία της υπόθεσης που βρίσκεται πλέον στα χέρια της αστυνομίας και της δικαιοσύνης.

Γεγονός πάντως είναι ότι εκπαιδευτικοί, γονείς και κάτοικοι της περιοχής έπαθαν σοκ, όταν έμαθαν γιατί απομακρύνθηκε ο συγκεκριμένος άνθρωπος από το σχολείο τους. Είχε εγκατασταθεί στο χωριό από τις αρχές της σχολικής χρονιάς, ωστόσο ελάχιστοι τον είχαν συναντήσει στο δρόμο, καθώς περιγράφεται ως άτομο χωρίς πολλές συναναστροφές που δεν έβγαινε από το σπίτι του.

«Μία έστω φορά δεν τον είδα να πίνει έναν καφέ έξω στο χωριό. Εγώ να φανταστείτε δεν γνώριζα καν ότι μένει εδώ. Φυσιογνωμικά τον ήξεραν μόνο όσοι είχαν κάποια σχέση με το σχολείο καθώς δεν έβγαινε ποτέ από το σπίτι του», είπε στο LamiaReport ο Πρόεδρος της Κοινότητας.

Send this to a friend