
ΕΛΛΑΔΑ
Μία 19χρονη κοπέλα για περίπου 3 χρόνια όπως κατήγγειλε, ζούσε εφιαλτικές στιγμές
Όλοι μοιάζουν σοκαρισμένοι με την υπόθεση του βιασμού νεαρής κοπέλας από τον θείο της αλλά και τον αδελφό της, καθώς η ίδια υποστηρίζει πως κακοποιούνταν επί τρία συναπτά χρόνια.
Σύμφωνα με τον ιστότοπο patrisnews η υπόθεση του βιασμού της 19χρονης – σήμερα – κοπέλας από την Ηλεία εκδικάστηκε την Παρασκευή (06.05.2022) στο ΜΟΔ Πάτρας. Η δίκη όμως διεκόπη πριν καλά-καλά ξεκινήσει, με το δικαστήριο να αποφασίζει ο θείος της νεαρής κοπέλας να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου Αλέξης Κούγιας εντόπισε προδικαστικές παραλείψεις τις οποίες ακολούθως αναγνώρισαν ο εισαγγελέας και ο πρόεδρος. Πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς» αναφέρουν ότι συμφώνησε και ο πρόεδρος της έδρας, αλλά και ο συνήγορος πολιτικής αγωγής. Ο θείος της 19χρονης αφέθηκε ελεύθερος, καταβάλλοντας ως εγγύηση το ποσό των 5 χιλιάδων ευρώ, με την υποχρέωση να παρουσιάζεται δυο φορές το μήνα στο Α.Τ. Ήλιδας και την ταυτόχρονη απαγόρευση εξόδου από την χώρα αλλά και να πλησιάσει την κοπέλα σε απόσταση μικρότερη τους ενός χιλιομέτρου.
Το χρονικό της υπόθεσης
Η υπόθεση είχε συνταράξει την κοινωνία της Ηλείας το 2019, για το δράμα που ζούσε το κορίτσι από τα 13 έως τα 16 του χρόνια, οπότε και αποκάλυψε όλα όσα βίωνε.
Για περίπου 3 χρόνια η άτυχη κοπέλα, όπως κατήγγειλε, ζούσε εφιαλτικές στιγμές από τον ίδιο της τον αδελφό και τον αδελφό του πατέρα της, ο οποίος παρότι και ο ίδιος πατέρας, φέρεται να μην δίσταζε να βγάζει τις αρρωστημένες του ορέξεις στην ανήλικη ανιψιά του!
Η ίδια φοβούμενη τότε, δεν έβρισκε τη δύναμη να προβεί σε κάποια καταγγελία, ωστόσο λίγο πριν αποκαλυφθούν όλα στα μέσα του 2019, έφυγε από το χωριό που ζούσε τον εφιάλτη.
Ο πατέρας της απευθύνθηκε στην Αστυνομία, ζητώντας να παρέμβει για να επιστρέψει στο σπίτι η κόρη του…
Με την βοήθεια του φίλου της, πήγε στην Πάτρα, όπου διέμενε η μητέρα της, αφού οι γονείς της είναι χωρισμένοι, και σε αυτή αποκάλυψε όσα ζούσε στο χωριό…
Ο πατέρας της ωστόσο κατήγγειλε τη φυγή της κόρης του με τον φίλο της στο Τμήμα Ασφαλείας Ήλιδας και οι αστυνομικές αρχές άρχισαν να την αναζητούν. Οι αστυνομικοί εντόπισαν την κοπέλα και από την πρώτη επαφή που είχαν μαζί της κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Λίγο αργότερα τους τα αποκάλυψε όλα….
Ροή Ειδήσεων

13/02/2025 | 23:20
Φώτης Σεργουλόπουλος: «Πώς θα νιώσω αν μου πει το παιδί μου ότι δεν θέλει να παντρευτεί; Τέλεια»

13/02/2025 | 23:00
Έρευνα ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ: Συγκρατημένη βελτίωση για τις δαπάνες διαβίωσης των νοικοκυριών-η πλειονότητα δυσκολεύεται στην κάλυψη βασικών αναγκών
13/02/2025 | 22:50
Ατύχημα για την Ελληνίδα σκιέρ Μαρία-Ελένη Τσιόβολου | Διακομίσθηκε σε νοσοκομείο

13/02/2025 | 22:40
Γιώργος Κακοσαίος για Γιώργο Σαμπάνη και την αντίδρασή του σε πρόταση γάμου θαμώνα: «Έχει ένα ιδιαίτερο χιούμορ»
13/02/2025 | 22:39
Νέες τεχνολογίες στο ελληνικό στοίχημα και οι ζωντανές ενημερώσεις που διαμορφώνουν τις επιλογές των φιλάθλων
13/02/2025 | 22:30
«Φλόγα»: Παγκόσμια ημέρα για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας η 15η Φεβρουαρίου – Τα τέσσερα στα πέντε παιδιά γίνονται καλά

13/02/2025 | 22:20
Ο Τζον Λίθγκοου σε τελικές συζητήσεις για την τηλεοπτική σειρά “Harry Potter” του HBO
13/02/2025 | 22:16
Στέφανος Κασσελάκης: «Προσκυνούσα ο ερωτικός μου προσανατολισμός να είναι στρέιτ και όχι γκέι»
13/02/2025 | 22:10
Χιλιάδες άνθρωποι απειλούνται από την πείνα μετά το πάγωμα της αμερικανικής βοήθειας στο Σουδάν

13/02/2025 | 22:06
Κυβέρνηση σε Ανδρουλάκη για τα Τέμπη: Παριστάνει τον δικαστή βγάζοντας ετυμηγορίες και εργαλειοποιώντας ένα τραγικό δυστύχημα

13/02/2025 | 12:01
Σέρρες: Αυτοκτόνησε ο 59χρονος που δολοφόνησε τη σύζυγό του – Έβαλε φωτιά σε μαντρί και κάηκε ζωντανός
13/02/2025 | 15:00
Δημήτρης Κόκοτας: «Ο Άγιος Εφραίμ σήκωσε τον νεκρό Κόκοτα» – Ξεσπά η Σάντρα Βουτσά για το εξώφυλλο περιοδικού
13/02/2025 | 11:00
Βάσια Τριφύλλη: «Ο άντρας μου θα μπορούσε να θεωρηθεί και παιδεραστής της εποχής»

13/02/2025 | 14:00
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Αυτός που την εγκατέλειψε είναι ελεύθερος και η Νίκα και ο Αργυρός είναι χαρούμενοι»
13/02/2025 | 16:00
Έλενα Παπαρίζου – Τόνι Μαυρίδης: «Θέλει να πουλήσει το μερίδιό της, εμείς θα της καταβάλουμε τις 60.000 ευρώ»
13/02/2025 | 08:33
Δημήτρης Παπάζογλου: «Πάντα υπήρχε μια αναστολή μεταξύ μας, ίσως να είχα ένα κόμπλεξ απέναντι του»
13/02/2025 | 17:52
Πέθανε ο μικρός Λορέντζο, το παιδί που ο Εμπαπέ βοήθησε να πραγματοποιήσει το τελευταίο του όνειρο

13/02/2025 | 16:30
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Χωράει εδώ ο Άρης Καβατζίκης αν θέλει να έρθει» – Φαίη Σκορδά: «Δεν καταλαβαίνω σε τι αναφέρεστε»
13/02/2025 | 15:30
Έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έχουν βαλθεί να βγάλουν το μάτι του Παπαδάκη, στον Χατζηνικολάου δεν τολμάς να πας μικρόφωνο»
13/02/2025 | 17:27
Ο δράστης του φονικού στην Ηλεία ισχυρίζεται ότι θα παραδοθεί – «Μου έστησαν καρτέρι» λέει μέσω του συνηγόρου του

13/02/2025 | 08:30
Μάκης Τσέλιος: «Η Κάτια Ζυγούλη βαριόταν να πάει σε επιδείξεις, αν δεν της άρεσε ο σχεδιαστής»
Σχετικά Άρθρα

Σέρρες: Αυτοκτόνησε ο 59χρονος που δολοφόνησε τη σύζυγό του – Έβαλε φωτιά σε μαντρί και κάηκε ζωντανός
