Αθήνα

17 oC

ελαφρές νεφώσεις

Σοκάρει η σύντροφος του 21χρονου: «Μιλούσε σαν να μην έγινε τίποτα - Στη θέση της Ελένης θα μπορούσα να είμαι εγώ»

Σοκαρισμένη είναι η σύντροφος του 21χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Σοκαρισμένη είναι η σύντροφος του 21χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Η νεαρή είναι σε σχέση με τον Έλληνα φερόμενο ως δράστη τους τελευταίους μήνες, και όπως ανέφερε δεν γνώριζε τον άλλο κατηγορούμενο, ούτε είχε ακούσει να τον αναφέρει.

Σε δηλώσεις της στο STAR, αποκάλυψε ότι ο 21χρονος είχε επικοινωνία μαζί της μετά τη δολοφονία της φοιτήτριας και της μιλούσε σαν να μην έγινε τίποτα  έλεγε ότι του λείπει.

- Πως ήτανε;

- «Σαν να μην έγινε τίποτα. Δεν κατάλαβα κάτι γιατί συνέχεια μου έλεγε ότι του έλειπα και πότε θα πάω. Μου έκανε εντύπωση γιατί μιλήσαμε πολύ λίγο χρόνο, τρία λεπτά μόνο, και μου το έκλεισε απότομα. Ούτε κατάλαβα ότι ήταν στεναχωρημένος. Πάντα εμένα μου έλεγε όταν είχε κάτι έλεγε, μιλούσε, δεν κατάλαβα τίποτα».

Όπως ανέφερε, η τελευταία φορά που μίλησαν ήταν την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, πέντε ημέρες μετά τη δολοφονία της Ελένης.

- Στη μεταξύ σας σχέση ήταν βίαιος;

- «Όχι ποτέ».

«Για μένα έχει πέσει η γη κάτω από τα πόδια μου δεν μπορώ δεν έχω λόγια τι να πω με αυτά που έχουν γίνει, δεν το έχω αντιληφθεί ακόμα ότι έχει γίνει όλο αυτό, νομίζω ότι είναι όνειρο και θα ξυπνήσω», είπε και πρόσθεσε:

«Μου έχει περάσει από το μυαλό ότι στη θέση της Ελένης θα μπορούσα να είμαι εγώ. Με όλα αυτά που έχω ακούσει εννοείται πως φοβήθηκα Είναι λογικό να φοβάσαι να ξέρεις ότι έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου και από την άλλη να τον έχουν βγάλει …δεν ξέρω δεν μπορώ δεν έχω λόγια να περιγράψω. Αυτό είναι τραύμα και αυτό δεν θα το ξεχάσω».

«Δεν μπορώ να απαντήσω στο αν θα πάω στη φυλακή να του μιλήσω. γιατί δεν ξέρω τι θα κάνω Δεν ξέρω τι έχει γίνει ακριβώς. Δεν ξέρω ποια είναι η αλήθεια. Δεν μπορώ να πω ότι θα πάω» είπε.

«Λυπάμαι πάρα πολύ για αυτή την κοπέλα Φαντάζομαι τι έχει ζήσει αυτή η κοπέλα εκεί δεν ξέρω δεν μπορώ δεν θα ήθελα καν όχι στη θέση της δεν θα ήθελα κανένας να ήταν στη θέση της. Έχω κλάψει πάρα πολύ. Δεν τρώω τίποτα είμαι άλλος άνθρωπος» καταλήγει.

Send this to a friend