• Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου
  • 23:47

Αθήνα

7 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Στα 13 μου είχαμε ολοκληρωμένη σχέση-Είχε έναν τρόπο να με κάνει να τον δικαιολογώ»: Περιγραφές-σοκ από τις μαθήτριες που παρενοχλούσε ο καθηγητής

Σόκαρε το πανελλήνιο πριν μερικές βδομάδες, η είδηση ότι καθηγητής παρενοχλούσε σεξουαλικά μαθήτριες στα Χανιά.

Σόκαρε το πανελλήνιο πριν μερικές βδομάδες, η είδηση ότι καθηγητής παρενοχλούσε σεξουαλικά μαθήτριες στα Χανιά.

Ο 57χρονος καθηγητής Φυσικής και ιδιοκτήτης φροντιστηρίου στα Χανιά σήμερα βρίσκεται προφυλακισμένος με τις κατηγορίες της αποπλάνησης ανηλίκων και της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια.

Όλα αποκαλύφθηκαν από μια καταγγελία μαθήτριας του και σύντομα, ακολούθησαν κι' άλλες.

«Αποδέχομαι ότι είχα ολοκληρωμένες σεξουαλικές επαφές με δύο από τις καταγγέλουσες, αφού όμως είχα ενηλικιωθεί και με απόλυτο σεβασμό στις επιθυμίες τους. Με τη μία συνευρισκόμουν επί περίπου δύο χρόνια. Όσα περιέχονται στις υπόλοιπες καταθέσεις είναι ψευδή και υπερβολικά», δήλωσε στην κατάθεσή του ο καθηγητής, σοκάροντας με τον κυνισμό του.

Η 19χρονη που έπεσε θύμα κακοποίησης ανέφερε στην δική της κατάθεση: «Στα 13 μου είχα ολοκληρωμένη σχέση με τον καθηγητή. Ντρεπόμουν αλλά είχε έναν τρόπο να με κάνει να τον δικαιολογώ», ενώ η 15χρονη μαθήτρια εξομολογήθηκε στις Αρχές: «Πολλές φορές ο καθηγητής καθόταν δίπλα μου στο μάθημα και με άγγιζε στα πόδια. Αισθανόμουν αηδία και άβολα».

Δείτε το σχετικό:

Send this to a friend