• Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου
  • 00:03

Αθήνα

15 oC

βροχοπτώσεις μεγάλης έντασης

Στην Εντατική, σε σοβαρή κατάσταση 14χρονη μετά από έκρηξη σε φιάλη υγραερίου ενώ μαγείρευε

Σοβαρό ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί εγκαύματα 2ου και 3ου βαθμού στο 55-60% του κορμιού της είχε μια 14χρονη από την Τρίπολη.

Σοβαρό ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί εγκαύματα 2ου και 3ου βαθμού στο 55-60% του κορμιού της είχε μια 14χρονη από την Τρίπολη.

Η κοπέλα είναι διασωληνωμένη στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία καθώς υπέστη σοβαρά εγκαύματα μετά από έκρηξη φιάλης υγραερίου. Η 14χρονη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open TV μένει με την οικογένειά της σε ένα χωριό λίγο έξω από την Τρίπολη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες έγινε διαρροή στο πετρογκαζ που χρησιμοποιεί η οικογένεια για μαγείρεμα, και εκδηλώθηκε φωτιά.

Είναι πιθανό το κορίτσι να θέλησε να ζεστάνει το φαγητό του μόλις γύρισε από το σχολείο. Οι γονείς του έλειπαν και οι δυο στη δουλειά, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχε επιτήρηση από ενήλικα στο χώρο, γι’ αυτό και κατάφεραν να κατασβέσουν τη φωτιά αμέσως.

Το κορίτσι μεταφέρθηκε με εκτεταμένα εγκαύματα στο νοσοκομείο της Τρίπολης. Το 55-60% του κορμιού του κοριτσιού έχει εγκαύματα 2ου και 3ου βαθμού. Στην Τρίπολη παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αφού σταθεροποιήθηκε η κατάσταση του παιδιού, μεταφέρθηκε στο Παίδων Αγία Σοφία, όπου η κατάστασή του παραμένει σοβαρή αλλά σταθερή.

Send this to a friend