Αθήνα

19 oC

ελαφρές νεφώσεις

Συγκλονίζει η έκκληση βοήθειας πυροσβέστη: «Αφυδατωθήκαμε, χρειαζόμαστε νερό και ψωμί, δεν έχουμε επικοινωνία…»

Συγκλονίζει η έκκληση βοήθειας πυροσβέστη: «Αφυδατωθήκαμε, χρειαζόμαστε νερό και ψωμί, δεν έχουμε επικοινωνία…»

Μεγάλων προβλημάτων και τεραστίων διαστάσεων δυσλειτουργιών συνέχεια…

Εν μέσω ανεξέλεγκτων πυρκαγιών που πλήττουν σημαντικό μέρος της Αττικής, το περιστατικό που περιγράφει πυροσβέστης μέσω Facebook αν μη τι άλλο συγκλονίζει.

Ο πυροσβέστης μέσω των social media έκανε δραματικές εκκλήσεις κατά τη διάρκεια της Δευτέρας για να φέρουν νερό και ψωμί στους συναδέλφους του καθώς είχαν αφυδατωθεί, ενώ ανέφερε λιποθυμίες ορισμένων. Επίσης, δεν υπήρχε καμία επικοινωνία με το κέντρο της Πυροσβεστικής.

«Έχουμε έλλειψη νερού, δεν έχουμε επικοινωνία με το κέντρο μας και βρισκόμαστε Μετόχι και Αγίους. Είμαστε σε κατάσταση αφυδάτωσης #Εκλιπαρούμε οποίοι περνάνε από τα οχήματα πυρόσβεσης και έχουν νερό να βοηθήσουν!!! SOS» έγραψε αρχικά.

Στη συνεχεία, λίγες ώρες αργότερα, προσέθεσε από το σημείο όπου βρισκόταν στους Αγίους Αποστόλους στον Κάλαμο Αττικής: «Βρισκόμαστε 2 χιλ. δυτικά των Αγίων, 3 οχήματα και 20 άντρες, 4 από αυτούς πολίτες - εθελοντές σε λιπόθυμη κατάσταση, χρειαζόμαστε νερό ψωμί και ότι άλλο μπορεί να μας βοηθήσει. Δεν θα υποχωρήσουμε αλλά χρειαζόμαστε την βοήθεια σας, αφήστε ότι μπορείτε στα οχήματα της αστυνομίας ή της πυροσβεστικής».

Send this to a friend