• Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου
  • 22:22

Αθήνα

11 oC

θύελλα με ασθενείς βροχοπτώσεις

Συνελήφθη και δεύτερος από τους δραπέτες του Μεταγωγών

Συνελήφθη πριν από λίγη ώρα ένας από τους τέσσερις δραπέτες του Μεταγωγών.

Συνελήφθη πριν από λίγη ώρα ένας από τους τέσσερις δραπέτες του Μεταγωγών.

Η αστυνομία συνέλαβε και δεύτερο δραπέτη, από τους τέσσερις συνολικά που είχαν αποδράσει τα ξημερώματα της Δευτέρας από τη Διεύθυνση Μεταγωγών, στην οδό Πέτρου Ράλλη.

Να σημειωθεί ότι το πρωί είχαν δοθεί στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των τριών Αλβανών κακοποιών, οι οποίοι κατάφεραν να δραπετεύσουν από το Μεταγωγών, πιάνοντας στον ύπνο τους αστυνομικούς.

Ο ένας από τους καταζητούμενους Αλβανούς είχε σκοτώσει το 2012 στην Καισαριανή ένα νεαρό στην είσοδο της πολυκατοικίας του, την ώρα που ο κακοποιός προσπαθούσε να του κλέψει το αυτοκίνητο.

Ο δεύτερος καταζητούμενος συμμετείχε στην ομάδα των κακοποιών που είχε εισβάλει στο σπίτι του Λευτέρη Πανταζή στα νότια προάστια πριν από έξι μήνες αρπάζοντας χρήματα και ρολόγια αξίας, ενώ ο τρίτος καταζητούμενος συμμετείχε στη μεγάλη συμπλοκή του ψυχιατρείου του Κορυδαλλού που είχε ως αποτέλεσμα ένας κρατούμενος να χάσει τη ζωή του.

Από του Μεταγωγών επιχείρησαν να δραπετεύσουν συνολικά τέσσερα άτομα, ωστόσο ο ένας κρατούμενος εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Send this to a friend