Αθήνα

16 oC

αίθριος καιρός

Τα νεότερα για την υγεία του Κώστα Βουτσά: Τι δήλωσε η κόρη του Σάντρα

Η κόρη του Κώστα Βουτσά, Σάντρα, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού, ο οποίος για 8η μέρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο “Αττικόν”.

Η κόρη του Κώστα Βουτσά, Σάντρα, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού, ο οποίος για 8η μέρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο “Αττικόν”.

«Υπάρχει ανταπόκριση στη θεραπεία, η κατάσταση του είναι σταθερή, αργά σταθερή αλλά αυτό είναι καλό γιατί δείχνει ότι όντως ανταποκρίνεται σε όλα αυτά που του κάνουν. Κι έχει μια σταθερή βελτίωση κάθε μέρα, μικρή, αλλά σταθερή, που για την ηλικία του είναι πολύ σημαντικό» σημείωσε η Σάντρα Βουτσά και πρόσθεσε: «Φυσικά θα χρειαστεί χρόνο η θεραπεία του, γιατί μην ξεχνάμε ότι η ηλικία παίζει ρόλο σε αυτές τις περιπτώσεις».

«Οι γιατροί έχουν σταματήσει τη χορήγηση του φαρμάκου της καταστολής που σημαίνει ότι μέσα στις επόμενες μέρες περιμένουν να αρχίσει να συνέρχεται» είπε και τόνισε ότι έχει χορηγηθεί στον πατέρα της φαρμακευτική αγωγή ανάλογη με εκείνη που δίνεται σε έναν ασθενή πριν από ένα χειρουργείο. «Βεβαίως όταν σε βάζουν σε καταστολή φαντάζομαι αυτή η δόση είναι πολύ μεγαλύτερη. Δεν μπορείς να ξυπνήσει αμέσως, αλλά σιγά, σιγά θα αρχίσει να ξυπνάει».

«Ήδη κάποια όργανα έχουν αρχίσει και ανταποκρίνονται, αλλά θέλουν να είναι σίγουροι, να μην κάνουν κάτι ούτε απότομα, ούτε γρήγορα που να έχει αρνητικά αποτελέσματα. Αφήνουν τον ίδιο τον οργανισμό να τους δείξει πως πρέπει να κινηθούν». Όπως ανέφερε η κόρη του μεγάλου ηθοποιού, ο Κώστας Βουτσάς από μικρός είχε ευαισθησία με το αναπνευστικό του σύστημα. «Ο πατέρας μου έχει από 25 ετών βρογχικό άσθμα που σίγουρα αυτό έχει κάνει τους πνεύμονές του πολύ πιο ευαίσθητους» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Send this to a friend