Αθήνα

28 oC

ελαφρές νεφώσεις

Συναγερμός στις φυλακές! Τελευταία στιγμή απετράπη η απόδραση του βαρυποινίτη Φάμπιο Ντούσκο

Πρωτόγνωρα για τα ελληνικά δεδομένα είναι τα ευρήματα που εντόπισε η αστυνομία  έπειτα από αιφνιδιαστικό έλεγχο της ΕΚΑΜ και της ασφάλειας εχθές το βράδυ στο κελί του Αλβανού βαρυποινίτη Φάμπιο Ντούσκο. 

Ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, αφού είχαν γίνει καταγγελίες για την ύπαρξη όπλων και άλλων εξαρτημάτων στο κελί του κακοποιού, που σύντομα θα οδηγούσαν σε απόδρασή του από τις φυλακές.

Όπως αναφέρει το bloko.gr, στο κελί εντοπίστηκαν δύο λάπτοπ, τα οποία μάλιστα ήταν σε ... online σύνδεση! Κατά την έρευνα βρέθηκαν επίσης αυτοσχέδια μαχαίρια, κινητά τηλέφωνα, γάντζοι και άλλα αντικείμενα.

Ο Φάμπιο Ντούσκο, είχε καταδικαστεί για την απόπειρα απόδρασης ανατίναξης του μανδρότοιχου των φυλακών σύμφωνα με το σχέδιο "Γοργοπόταμος" και δήλωνε περήφανος για τη φιλία του με τους "Πυρήνες της Φωτιάς".

Αστυνομικός, που μίλησε στο bloko.gr σημειώνει μεταξύ άλλων: "Πρώτη φορά βρίσκεται λάπτοπ στις φυλακές! Η έρευνα όπως φαίνεται απέτρεψε τελευταία στιγμή μια απόδραση...".

Ο Ντούσκο, που υπογράφει το προφίλ του στο facebook ως "επαγγελματίας δολοφόνος" έχει αναρτήσει σε αυτό δύο επικοινωνίες μέσω Skype και οι δύο στις 30 Ιανουαρίου του 2017.

Send this to a friend