Αθήνα

13 oC

αραιές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Κορωπί: Ανατροπή στο θρίλερ με την εξαφάνιση της 19χρονης Άρτεμις (vid)

ΕΛΛΑΔΑ

«Βουίζει» η Θεσσαλία: Βουλευτής πιάστηκε «στα πράσα» με τη σύζυγο ασφαλιστή…

Ένα σκάνδαλο απιστίας με ...πολιτικές προεκτάσεις είχαμε στη Θεσσαλία, αφού, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, βουλευτής πιάστηκε "στα πράσα"

Ένα σκάνδαλο απιστίας με …πολιτικές προεκτάσεις είχαμε στη Θεσσαλία, αφού, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, βουλευτής πιάστηκε “στα πράσα” με τη σύζυγο γνωστού ασφαλιστή, ο οποίος είχε καταλάβει ότι κάτι περίεργο συμβαίνει με την γυναίκα του. 

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο ασφαλιστής ζήτησε τη βοήθεια ιδιωτικού ερευνητή, ο οποίος παρακολουθούσε στενά τη σύζυγό του, χωρίς εκείνη να αντιληφθεί το παραμικρό. Ο ντετέκτιβ δεν άργησε να καταλάβει τι ακριβώς συνέβαινε ανάμεσα σε εκείνη και στον γνωστό βουλευτή, με αποτέλεσμα να ενημερώσει αμέσως τον ισχυρό άνδρα, ο οποίος του ζήτησε να του εξασφαλίσει υλικό που θα αποδείκνυε τις διαστάσεις που είχε πάρει η σχέση τους.

Όπως αναφέρει η Espresso, έχοντας τρανταχτές αποδείξεις στα χέρια, ο ισχυρός οικονομικός παράγοντας του θεσσαλικού κάμπου αποφάσισε να έρθει σε επικοινωνία με τον πρόεδρο του κόμματος στο οποίο ανήκει ο «άτακτος» βουλευτής, ώστε να τον ενημερώσει για το ποιόν του και τις πράξεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος δεν πίστευε στα μάτια του με όλα αυτά που του έδειξε ο ασφαλιστής! Χωρίς δεύτερη σκέψη και υπό τον φόβο της αποκάλυψης ενός ερωτικού σκανδάλου που θα μπορούσε να ελλοχεύει κινδύνους για το κόμμα, ο πρόεδρος, σύμφωνα με πληροφορίες, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να λάβει τα μέτρα του για τον «άτακτο» βουλευτή.

Κορωπί: Ανατροπή στο θρίλερ με την εξαφάνιση της 19χρονης Άρτεμις (vid)
Χειροπέδες στον γιο του Δημήτρη Κουφοντίνα, Έκτορα στο Σύνταγμα (ΦΩΤΟ)
Lockdown: Κορονοπάρτι σε κεντρική πλατεία της Δάφνης με 150 άτομα, ραπ μουσική και καπνογόνα (ΒΙΝΤΕΟ)
«Ο Μάρτης θα είναι τελευταίος μήνας της νόσου»
Ελασσόνα: Δωρεά 20 οικίσκων στους σεισμοπαθείς από τον Βαγγέλη Μαρινάκη (BINTEO)
Δίπλωμα οδήγησης: Ο κάτοχος άδειας οδήγησης ΙΧ θα μπορεί να έχει και για δίκυκλο