Αθήνα

19 oC

ελαφρές νεφώσεις

Θεσσαλονίκη: O εφιάλτης της 16χρονης που οι συμμαθητές της διακινούσαν γυμνές φωτογραφίες της

Για τον Ιανουάριο αναβλήθηκε η δίκη των δύο συμμαθητών που διακινούσαν στο σχολείο γυμνές φωτογραφίες 16χρονης.

Για τον Ιανουάριο αναβλήθηκε η δίκη των δύο συμμαθητών που διακινούσαν στο σχολείο γυμνές φωτογραφίες 16χρονης.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, η ντροπή οδήγησε τη μαθήτρια στη σκέψη της αυτοκτονίας. Το σημείωμα φίλης της 16χρονης ανέφερε:

«Μια μέρα γυρνάς σπίτι μετά το σχολείο. Ήταν ακόμη μια απαίσια μέρα. Είσαι έτοιμη να εγκαταλείψεις. Πηγαίνεις στο δωμάτιό σου, κλείνεις την πόρτα και βγάζεις το σημείωμα του θανάτου σου που έγραψες, έσβησες και ξαναέγραψες και ξαναέσβησες και ξαναέγραψες από την αρχή. Βγάζεις τις λεπίδες και κόβεσαι για τελευταία φορά. Αρπάζεις το μπουκαλάκι με τα χάπια και τα καταπίνεις όλα μαζί. Μην το κάνεις», έγραφε η έφηβη.

Η μαθήτρια έστειλε φωτογραφίες στον συμμαθητή της, με τον οποίο διατηρούσε σχέση, ο οποίος τις έστειλε σε φίλο του, με αποτέλεσμα στη συνέχεια να διοχετευθούν σε συμμαθητές της.

«Ο συμμαθητής μου έμαθε πως η Κατερίνα μου έχει στείλει φωτογραφίες της και με παρακαλούσε επί ένα μήνα να του τις στείλω. Εγώ αρνιόμουν. Μια μέρα όμως τελικά τις έστειλα. Δυο εδβομάδες μετά το θέμα πήρε έκταση, μάλωσα μαζί του, του έλεγα να σταματήσει, αλλά εκείνος συνέχιζε να τις στέλνει και σε άλλους και μάλιστα να παίρνει και χρήματα για αυτό», δήλωσε ο μαθητής.

Send this to a friend