Αθήνα

20 oC

ασθενείς βροχοπτώσεις

Θεσσαλονίκη: Σοκάρει η εικόνα του σεκιούριτι που ξυλοφορτώθηκε από ληστές (ΒΙΝΤΕΟ)

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από ληστές έπεσε σεκιούριτι μεταφορικής εταιρείας τα ξημερώματα του Σαββάτου στην περιοχή του Καλοχωρίου Θεσσαλονίκης.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από ληστές έπεσε σεκιούριτι μεταφορικής εταιρείας τα ξημερώματα του Σαββάτου στην περιοχή του Καλοχωρίου Θεσσαλονίκης.

Η εξομολόγηση του φύλακα σοκάρει: «Χτύπησε ο συναγερμός και πήγα. Μόλις με είδαν βγήκαν έξω από τον χώρο. Εγώ μιλούσα με το 100 και ξαφνικά άρχισαν να με χτυπάνε με λοστούς».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Seleo.gr, oι διαρρήκτες προξένησαν μεγάλες καταστροφές στα γραφεία αφαιρώντας άγνωστο χρηματικό ποσό και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Η αστυνομία τους αναζητά και βρίσκεται στα ίχνη τους έχοντας συλλέξει δαχτυλικά αποτυπώματα καθώς αφαίρεσαν τα γάντια τους.

Γύρισαν για να τον ξυλοκοπήσουν

Οι δράστες ανέβηκαν στο δεύτερο όροφο της εταιρείας, ωστόσο δεν κατάφεραν να βρουν κάτι και στη συνέχεια κατέβηκαν στον πρώτο όροφο σπάζοντας γραφεία, υπολογιστές και κάμερες θεωρώντας πως έτσι δεν θα γινόντουσαν αντιληπτοί.

Όταν εντόπισαν το χρηματοκιβώτιο έφυγαν και επέστρεψαν με βαριοπούλες. Κατάφεραν να βρουν μόλις 500 ευρώ, ενώ προκάλεσαν, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του γραφείου ζημιές ύψους πάνω από 7.000 ευρώ. Στη συνέχεια αποχώρισαν καθώς άρχισε να χτυπάει ο συναγερμός.

Τότε έπεσαν πάνω στον σεκιουριτά και του πήραν το αυτοκίνητο. Οι δράστες έφυγαν και γύρισαν πίσω με δεύτερο αυτοκίνητο προκειμένου να ξυλοκοπήσουν βάναυσα τον σεκιουρίτα αφήνοντας τον αναίσθητο. Ο σεκιουριτάς νοσηλεύεται στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο.

Send this to a friend