Αθήνα

27 oC

σποραδικές νεφώσεις

«Θολώσαμε... Την χτυπήσαμε στο πρόσωπο δυνατά και ζαλίστηκε»: Τι ανέφερε στην απολογία του ο 19χρονος για τη δολοφονία της 21χρονης

Σημεία της απολογίας του 19χρονου άνδρα από την Αλβανία, που κατηγορείται μαζί με τον 21χρονο Ροδίτη φίλο του για την άγρια δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου».

Σημεία της απολογίας του 19χρονου άνδρα από την Αλβανία, που κατηγορείται μαζί με τον 21χρονο Ροδίτη φίλο του για την άγρια δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου».

Ο 19χρονος που είχε ομολογήσει την πράξη, πλέον αναιρεί όσα έχει καταθέσει στους ανακριτές.

Συγκεκριμένα, ο 19χρονος κατηγορούμενος μίλησε για το πως γνώρισε την φοιτήτρια και τι έγινε τη μοιραία νύχτα.

«Την Ελένη την γνώριζα περίπου μία εβδομάδα. Την είχα συναντήσει μια μέρα στον δρόμο, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στη Ρόδο. Κοιταχτήκαμε στο δρόμο και μου χαμογέλασε. Μου είπε ότι έκανε ένα πάρτι στο σπίτι της, αλλά δεν πήγα. Ανταλλάξαμε μόνο λογαριασμούς στο Facebook. Την επόμενη μέρα βγήκαμε για βόλτα. Πήγαμε στην παραλία στον Ζέφυρο και ήπιαμε μπύρες. Εκεί (το απόσπασμα έχει αφαιρεθεί γιατί προσβάλλει τη μνήμη της εκλιπούσας) και στη συνέχεια πήγαμε στο σπίτι της. 

ΣΧΕΤΙΚΑ

Μου έκανε εντύπωση ότι το πρωί που ξύπνησε ήπιε ρετσίνα με κόκα κόλα. Γενικά ήταν καλή κοπέλα κι ευαίσθητη. Μου είπε ότι έχει κατάθλιψη και έκανε ...(το απόσπασμα παραλείπεται γιατί προσβάλλει τη μνήμη της εκλιπούσας). 

Με την Ελένη μιλήσαμε τηλεφωνικά μέσω facebook το βράδυ της Τρίτης 27 Νοεμβρίου. Πήγα να την πάρω από το σπίτι της μαζί με τον φίλο μου, γιατί η ίδια την προηγούμενη μέρα μου είχε ζητήσει να φέρω κάποιο φίλο μου... (το απόσπασμα παραλείπεται γιατί προσβάλλει τη μνήμη της εκλιπούσας).

Ήμασταν με το αυτοκίνητο του φίλου μου, ένα λευκό βανάκι, που ανήκει στον πατέρα του. Στάθμευσα το αμάξι έξω από ένα ζαχαροπλαστείο και την περίμενα. Ο φίλος μου έμεινε στο αμάξι, ενώ εγώ πήγα και της χτύπησα την πόρτα γιατί δεν είχε κουδούνι. Μου είπε ότι θα ετοιμαζόταν και θα κατέβαινε. Εγώ την περίμενα στον κεντρικό δρόμο. Μετά από περίπου 10 λεπτά ήρθε και μπήκαμε στο αμάξι. Εγώ οδηγούσα, η Ελένη καθόταν δίπλα μου και ο φίλος μου καθόταν στην καρότσα. 

Πήγαμε στο σπίτι του φίλου μου, που είναι στους Πεύκους για... (το απόσπασμα παραλείπεται γιατί προσβάλλει τη μνήμη της εκλιπούσας). Μόλις φτάσαμε στο σπίτι αρχίσαμε να ερχόμαστε σε επαφή, αλλά η Ελένη δεν ήθελε. Ο φίλος μου της είπε... «αν δεν... (το απόσπασμα παραλείπεται γιατί προσβάλλει τη μνήμη της εκλιπούσας) «... δεν φεύγεις από το σπίτι». 

Μετά συνεχίσαμε να κάνουμε έρωτα, αλλά εκείνη πάλι δεν ήθελε. Ο φίλος μου της είπε «άμα δεν κάτσεις, δεν φεύγεις από το σπίτι». Είχαμε πιει πολλή βότκα και δεν θυμάμαι καλά. Την χτυπήσαμε στο πρόσωπο δυνατά και ζαλίστηκε. Τότε εκείνη είπε ότι θα το πει στην αστυνομία και θολώσαμε. Ο φίλος μου την χτύπησε με γροθιά και μετά εγώ της κράτησα τα χέρια και ο φίλος μου τη χτύπησε δυνατά με ένα ηλεκτρικό σίδερο στο κεφάλι. Τότε τα χάσαμε και τρομάξαμε. 

Μετά το χτύπημα με το ηλεκτρικό σίδερο η Ελένη είχε ακόμη τις αισθήσεις της, Εγώ ήθελα να τη βάλουμε στο αμάξι για να την πάμε στο νοσοκομείο, αλλά ο φίλος μου, που οδηγούσε το βανάκι πήγε σε ένα απόμερο σημείο με βράχια και μου είπε «πάμε να το τελειώσουμε». 

Εκεί την πετάξαμε από τα βράχια στη θάλασσα. Στη συνέχεια πήγαμε στο σπίτι και προσπαθήσαμε να το καθαρίσουμε με σφουγγαρίστρα. Ύστερα ξαναπήγαμε στο ίδιο σημείο που την ρίξαμε και πετάξαμε λίγο πιο κάτω και τα προσωπικά της αντικείμενα, καθώς και το ηλεκτρικό σίδερο με το οποίο την είχε χτυπήσει ο φίλος μου. 

Είμαι πρόθυμος να σας βοηθήσω σε ό,τι θέλετε και να πάμε μαζί να σας υποδείξω το σπίτι του φίλου μου και το σημείο που πετάξαμε στην θάλασσα την Ελένη Τοπαλούδη». 

Send this to a friend