• Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου
  • 12:23

Αθήνα

10 oC

αραιές νεφώσεις

Θρίλερ για Βολιώτη: Είχε πάει να ανάψει κερί σε νεκροταφείο και τον κλείδωσαν μέσα

Ένα μικρό θρίλερ έζησε ένας 43χρονος άνδρας στο Βόλο, ο οποίος εγκλωβίστηκε μέσα στο νεκροταφείο όταν πια είχε νυχτώσει.

Ένα μικρό θρίλερ έζησε ένας 43χρονος άνδρας στο Βόλο, ο οποίος εγκλωβίστηκε μέσα στο νεκροταφείο όταν πια είχε νυχτώσει.

Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr, ο άνδρας είχε επισκεφθεί το Διαδημοτικό Κοιμητήριο Βόλου στη θέση “Κούκος”, έξω από την πόλη, προκειμένου να ανάψει ένα κεράκι στη μνήμη της μητέρας του και του θείου του.

Όμως, όταν αποφάσισε να αποχωρήσει και έφτασε με το αυτοκίνητό του στην πύλη του νεκροταφείου, διαπίστωσε οτι ήταν κλειδωμένη, ενώ δεν υπήρχε καν φύλακας στο σημείο.

Ο άτυχος άνδρας περίμενε μέχρι τις 18.30 το απόγευμα του Σαββάτου για να ειδοποιηθεί από το TheNewspaper.gr ο φύλακας και να επιστρέψει στον χώρο για να τον απεγκλωβίσει.

«Καθυστέρησα μόλις 4-5 λεπτά, όχι παραπάνω» δήλωσε στο TheNewspaper.gr ο 43χρονος, ο οποίος είναι εθελοντής του Νοσοκομείου Βόλου. «Δεν άκουσα όμως, ούτε τη σφυρίχτρα, ούτε καμία ειδοποίηση και μόλις κατέβηκα από τα μνήματα, είδα τις πόρτες κλειστές. Τώρα κάθομαι μέσα στο σκοτάδι και περιμένω κάποιος να έρθει να με βγάλει από εδώ. Πρέπει να πάω στο σπίτι μου» τόνισε ο άνδρας.

Send this to a friend