Αθήνα

14 oC

αίθριος καιρός

Θρίλερ με την εξαφάνιση του Θανάση Πολυχρονιάδη - «Τον αιφνιδίασαν νύχτα και τον έβγαλαν έξω…»

Άφαντος παραμένει ο Θανάσης Πολυχρονιάδης, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν ξαφνικά από το σπίτι του στη Βέργη Σερρών.

Άφαντος παραμένει ο Θανάσης Πολυχρονιάδης, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν ξαφνικά από το σπίτι του στη Βέργη Σερρών.

Η κάμερα του «Τούνελ» πήγε στο σπίτι του και μίλησε με τους συγγενείς του αγνοούμενου.  Ο γαμπρός του αγνοούμενου Θόδωρος Αλιατίδης,έδειξε στη ρεπόρτερ της εκπομπής στους «πειραγμένους» από ξένο χέρι,  χώρους του σπιτιού, που ερεύνησε η Διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών  της ΕΛ.ΑΣ.

Αξιοσημείωτο ήταν πως το σπίτι έλαμπε από καθαριότητα και ήταν επιμελώς τακτοποιημένο, αν και οι κόρες του Πολυχρονιάδη που τον φρόντιζαν, δεν το είχαν επισκεφθεί για μέρες.

«Ήταν για ώρες στο ελαιοτριβείο. Προφανώς δεν ήταν ξυπόλυτος. Φορούσε παπούτσια μαύρα ή άσπρα όπως ειπώθηκε. Δεν γίνεται λοιπόν όλα του τα παπούτσια να βρεθούνε στο σπίτι. Το ζευγάρι των μαύρων παπουτσιών που θεωρούμε ότι φορούσε εκείνη την ημέρα, βρέθηκε στην παπουτσοθήκη και εξετάζεται πλέον από την αστυνομία». 

Στο καθιστικό βρέθηκε τασάκι με σβησμένη μια γόπα διαφορετικής μάρκας τσιγάρων από εκείνη που κάπνιζε. Δίπλα υπήρχε το κινητό του τηλέφωνο που πάντα το έπαιρνε μαζί του, ενώ η σόμπα που συνήθιζε να αφήνει στο καθιστικό, βρέθηκε στην κρεβατοκάμαρα του.

Ασυνήθιστα τακτοποιημένη ήταν και η κουζίνα και το μόνο που υπήρχε ήταν ένα πιάτο με υπολείμματα φαγητού που του είχε ετοιμάσει η μια του κόρη.

Ο γαμπρός του ανέφερε: «Για μας αυτό σημαίνει ότι το μοιραίο απόγευμα πρέπει να γύρισε στο σπίτι και να έφαγε».

Send this to a friend