• Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου
  • 09:25

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Και οι δύο ελπιζουν σύντομα να βγουν»: Τι λέει ο πατέρας του λοχία Κούκλατζη για την επικοινωνία με το παιδί του

Στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ μίλησε σήμερα ο πατέρας του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη, ο οποίος και εξέφρασε την επιθυμία του να ευοδωθούν άμεσα οι προσπάθειες της πολιτείας «για να γυρίσουν γρήγορα τα παιδιά μας».

«Ξέρουμε ότι γίνονται προσπάθειες όπου και όπως πρέπει όπως μας διαβεβαιώνουν στρατιωτική και πολιτική ηγεσία» τόνισε ο κ. Κούκλατζης, ενώ έκανε γνωστό ότι από την εβδομάδα που έρχεται οι γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, που κρατούνται στις φυλακές της Ανδριανούπολης, θα μπορούν να επικοινωνούν με τα παιδιά τους τηλεφωνικά κάθε Τετάρτη.

«Την Παρασκευή θα κάνουμε το ραντεβού με τα παιδιά μας. Για μια ώρα είναι το ραντεβού αλλά δεν ξέρουμε πώς θα τα δούμε. Μέχρι σήμερα η μια συνάντηση στις φυλακές έγινε με τζάμι και η άλλη σε ανοιχτό χώρο. Αρχικά είχαμε ενημερωθεί ότι το ένα ραντεβού το μήνα θα είναι σε ανοιχτό χώρο και τα άλλα με τζάμι» εξήγησε ο κ. Κούκλατζης.

Ο πατέρας του λοχία μίλησε για το ηθικό των δύο στρατιωτικών, λέγοντας ότι «από τη Δευτέρα που τους είδαμε ήταν σε καλή κατάσταση. Τώρα αν από καιρού εις καιρόν πέφτει το ηθικό δεν το ξέρουμε. Και οι δύο ελπιζουν σύντομα να βγουν».

Επίσης, ο κ. Κούκλατζης αποκάλυψε: «δεν μας έχει πάρει κάποιος πολιτικός αρχηγός αλλά αρκετοί βουλευτές κομμάτων»

Send this to a friend