Αθήνα

14 oC

ελαφρές νεφώσεις

Η Αστυνομία παραδέχεται το πρωτοφανές «φιάσκο» με τον κρυμμένο ληστή στη ντουλάπα!

Η Αστυνομία παραδέχεται το πρωτοφανές «φιάσκο» με τον κρυμμένο ληστή στη ντουλάπα!

Το απίστευτο φιάσκο με τους ληστές στο Παλαιό Φάληρο και τον δράστη που κρυβόταν για πάνω από 14 ώρες στην ντουλάπα του σπιτιού των θυμάτων του, όπου και… αφόδευσε εν τέλει, ερευνά το αρχηγείο της ΕΛΑΣ σύμφωνα με ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται, ότι χθες μετά από μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ στην οδό Μουσών στο Παλαιό Φάληρο, ένας ληστής έπεσε νεκρός και δυο άλλοι συνελήφθησαν, ενώ ο τέταρτος δράστης, τον οποίο η αστυνομία αναζητούσε σε ολόκληρη την περιοχή από το πρωί της Δευτέρας, τελικά κρυβόταν μέσα σε ντουλάπα του διαμερίσματος που λήστεψε.

Έτσι, η υπόθεση αυτή εκτυλίχθηκε σε ένα απίστευτο φιάσκο για την αστυνομία, καθώς, σύμφωνα με αστυνομικούς, ο επικίνδυνος δράστης ήταν κρυμμένος επί 14 ολόκληρες ώρες σε ντουλάπα του διαμερίσματος του 8ου ορόφου, στην οποία μάλιστα είχε αφοδεύσει(!) και βγήκε από αυτή όταν οι ένοικοι την άνοιξαν μετά από ώρες και μετά από την έντονη… δυσοσμία!

Όπως είναι λογικό, μετά από αυτή την δυσάρεστη έκπληξη, η ΕΛΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση για την έρευνα που θα γίνει ώστε να αξιολογηθεί πως λειτούργησαν όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες και φτάσαμε στο σημείο να μην εντοπιστεί ο δράστης.

Τι λέει ανακοίνωση: «Σχετικά με τη χθεσινή ληστεία στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου και τη σύλληψη δυο από τους δράστες, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας αξιολογείται η επιχειρησιακή διαλειτουργικότητα των εμπλεκομένων Υπηρεσιών».

Send this to a friend