• Κυριακή, 20 Ιανουαρίου
  • 10:47

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

Την σκότωσαν χτυπώντας τη με το… τηλεκοντρόλ! Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία της ηλικιωμένης στον Άγιο Παντελεήμονα

Λεπτομέρειες που προκαλούν φρίκη έρχονται από το έγκλημα στο κέντρο της Αθήνας, στον Άγιο Παντελεήμονα, στην οδό Κοδριγκτώνος 35, όπου μια 77χρονη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μέσα στην κρεβατοκάμαρά της από τον ίδιο της τον γιο που την αναζητούσε…

Η άτυχη γυναίκα έχει τραύματα στο κεφάλι, ορισμένα από τα οποία όλα δείχνουν ότι προκλήθηκαν με τη χρήση του τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι στο σπίτι δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης ή ληστείας. Ο γιος της άτυχης γυναίκας ενημέρωσε την αστυνομία για το περιστατικό στις 07.30 το πρωί και όπως είπε στους αστυνομικούς ούτε και ο ίδιος διαπίστωσε πως κάτι λείπει από το σπίτι.

Οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν από τον γιο της 77χρονης πως η γυναίκα ζούσε μαζί με έναν 80χρονο άνδρα. Ο ηλικιωμένος άνδρας δεν βρισκόταν στο σπίτι όταν πήγε ο γιος της, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 80χρονος πάσχει από άνοια. Οι αστυνομικοί ερευνούν στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό του.

Send this to a friend