Αθήνα

6 oC

αραιές νεφώσεις

«Τής έκανα σεξ ενώ ήταν αναίσθητη και αφού την είχα χτυπήσει με το αμάξι»: Σοκάρει η απολογία του δολοφόνου και πατέρα δυο παιδιών

Δεν χωράει ανθρώπινος νους τα όσα «άρρωστα» ομολόγησε ο νεαρός πατέρας δύο παιδιών, στην Κρήτη, που δολοφόνησε την Αμερικανίδα βιολόγο Σούζαν Ήτον, αφού  χτύπησε τη γυναίκα δύο φορές με το αυτοκίνητο, την ακινητοποίησε, τη βίασε και την πέταξε στο σπήλαιο.

Δεν χωράει ανθρώπινος νους τα όσα «άρρωστα» ομολόγησε ο νεαρός πατέρας δύο παιδιών, στην Κρήτη, που δολοφόνησε την Αμερικανίδα βιολόγο Σούζαν Ήτον, αφού  χτύπησε τη γυναίκα δύο φορές με το αυτοκίνητο, την ακινητοποίησε, τη βίασε και την πέταξε στο σπήλαιο.

Η ομολογία του στους αστυνομικούς σοκάρει. Ο 27χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι εντόπισε την Σούζαν Ήτον την ώρα που έκανε τζόκινγκ.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 φέρεται να είπε στους αστυνομικούς:

«Είχα μεγάλη επιθυμία να κάνω σεξ. Πήρα το αυτοκίνητο και έψαχνα στις παραλίες να βρω μια γυναίκα. Έφτασα μέχρι το Κολυμπάρι. Πήρα τον δρόμο για το μνημείο επάνω από την Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης. Στην επιστροφή είδα τη γυναίκα να τρέχει στον δρόμο. Δεν σταμάτησα. Προχώρησα και λίγο πιο πάνω έκανα αναστροφή. Είδα ότι δεν υπήρχε κανένας πεζός, κανένα αυτοκίνητο. Την πλησίασα από πίσω και τη χτύπησα με το αυτοκίνητο».

Είδε από τον καθρέφτη ότι η γυναίκα συνέχισε να έχει τις αισθήσεις της. Έκανε όπισθεν και τη χτύπησε ξανά.

«Έβγαλα από το πορτ μπαγκάζ μια ομπρέλα θαλάσσης. Πέταξα τα σίδερα και με το πανί την κάλυψα και την έβαλα στο πορτ μπαγκάζ. Έφυγα αμέσως και πήγα στο Ξαμουδοχώρι. Την έβγαλα από το αυτοκίνητο και ενώ ήταν αναίσθητη της έκανα σεξ!».

Όταν έπεσε αναίσθητη την έβαλε στο πορτ μπαγκάζ. Τη μετέφερε κοντά στο σπήλαιο.

Εκεί την κακοποίησε σεξουαλικά και την πέταξε σε ένα φρεάτιο στο παλιό Πυροβολείο. Οι ιστολογικές θα δώσουν την απάντηση αν η Σούζαν Ήτον ήταν ζωντανή όταν την πέταξε στη δαιδαλώδη στοά.

Πιστεύοντας ότι είχε κάνει το τέλειο έγκλημα σκέπασε την είσοδο του σπηλαίου με μια παλέτα και πήγε σε γειτονικό νεκροταφείο όπου έπλυνε το αυτοκίνητο… Στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του στο Μάλεμε.

«Έφυγα από το καταφύγιο και πήγα στο νεκροταφείο. Βρήκα ένα μπουκάλι χλωρίνη, πήρα το λάστιχο και έπλυνα το αυτοκίνητο. Πήγα στο σπίτι και δεν είπα τίποτα σε κανέναν. Γενικά σε κανέναν δεν έχω πει το παραμικρό. Ούτε στη γυναίκα μου, ούτε στον πατέρα μου» είπε ο δράστης σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

Τα τέσσερα λάθη

Σύμφωνα με όσα δημοσιεύτηκαν στο δελτίο ειδήσεων του Alpha το πρώτο λάθος ήταν ότι πέρασε με το αυτοκίνητο από μια περιοχή όπου υπήρχαν κάμερες. Έτσι οι αστυνομικοί κατάφεραν και εντόπισαν το αυτοκίνητο. Όταν ρωτήθηκε ωστόσο είπε ότι είχε να πάει στην περιοχή καιρό. Αυτό τον κατέστησε τον νούμερο ένα ύποπτο.

Το δεύτερο λάθος ήταν ότι είχε μαζί το κινητό του που έδωσε στίγμα στο σημείο που βρέθηκε η άτυχη βιολόγος.

Το τρίτο λάθος ότι στην περιοχή άφησε ίχνη από τα ελαστικά του αυτοκινήτου του.

Τέταρτο λάθος του 27χρονου ήταν ότι τα ρούχα που φορούσε τη μέρα που σκότωσε την γυναίκα είχαν ίχνη αίματος της Suzanne Eaton.

Τι λένε οι άνδρες που βρήκαν το πτώμα

«Στην αρχή λέγαμε ότι είναι κούκλα, μετά είδα τα παπούτσια, λέω δεν είναι κούκλα σίγουρα. Πλησίασε ο Μανώλης για να σιγουρευτεί. Μετά το σοκ τελείωσε. Κάναμε μισή ώρα να βγούμε έξω» λέει στο OPEN ο ένας ερασιτέχνης σπηλαιολόγος, που εντόπισε μαζί με τον φίλο του το πτώμα.

«Πετάξαμε τον φακό και είδαμε… Πτώμα ήταν. Δεν το καταλάβαμε στην αρχή. Δεν το παραδεχόταν ο εαυτός μας»(…) «Πλησίασα σε απόσταση ενός μέτρου μήπως ήταν λιπόθυμη. Μετά συνειδητοποίησα ότι μύριζε και κατάλαβα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να ήταν ζωντανή» λέει ο δεύτερος. «Δεν φεύγει η εικόνα, μου χάλασε την καθημερινότητά του, δεν μπορώ να δουλέψω…» λέει πάλι ο πρώτος.

Send this to a friend