Αθήνα

21 oC

αραιές νεφώσεις

10 χρόνια με αναστολή στον Αλ. Αγγλούπα για τον πυροβολισμό της Γωγούς Φαρμάκη

Με την απουσία μαρτύρων ξεκίνησε χθες η δίκη του Αλεξάνδρου Αγγλούπα ο οποίος κάθησε στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

Σύμφωνα με την εκπομπή Tatiana live, το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον επιχειρηματία για απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως και του επέβαλε 10 χρόνια φυλάκισης με αναστολή.

Ο ίδιος, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής, δεν θα δικαστεί μέχρι να πάει στο Εφετείο.

Σημειώνεται ότι η πρώην σύντροφός του επιχειρηματία Όλγα Φαρμάκη και αδερφή του θύματος, δεν παρέστη στο δικαστήριο, καθώς βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για την συμμετοχή της στο Survivor.

Αυτό που προκάλεσε αίσθηση στο δικαστήριο, είναι η αλλαγή στάσης της Γώγους Φαρμάκη, καθώς το 2011 έλεγε ότι ο επιχειρηματίας ήθελε να την σκοτώσει, ενώ τώρα υποστήριξε ότι όλα αυτά τα είπε πάνω στον θυμό της και τώρα πια, βλέπει καθαρά... Το δικαστήριο δεν πείστηκε πάντως από τους ισχυρισμούς της κα Φαρμάκη.

Όταν ο δικαστής την ρώτησε, ότι σε παλαιότερη κατάθεση της, είχε αναφέρει ότι ο επιχειρηματίας την στόχευσε πριν την πυροβολήσει, είπε πως την συμβούλεψε ο δικηγόρος της για να τα πει όλα αυτά.

Η Γ. Φαρμάκη υποστήριξε ότι ήταν οργισμένη με τον Αλ. Αγγλούπα και κατέθεσε όλα αυτά, γιατί την επόμενη μέρα από όταν την πυροβόλησε, ήταν να φύγει στην Αμερική για σπουδές, κάτι που φυσικά, ματαιώθηκε καθώς η ίδια μπήκε στην εντατική.

"Η Γωγώ δεν δέχθηκε ποτέ ούτε ένα ευρώ από εμένα" είπε στην απολογία του ο κατηγορούμενος, που υποστήριξε ότι ο δικηγόρος της ήθελε να βγάλει λεφτά από την ίδια. Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, σήμερα συνεργάζονται... καθώς η ίδια είναι fashion blogger και  ίδιος δραστηροποιείται στον χώρο της ένδυσης.

Η επίθεση

Υπενθυμίζεται, ότι ο επιχειρηματίας δικάζεται για τον πυροβολισμό της Γώγους Φαρμάκη το 2011 στην περιοχή της κοιλιάς. Τότε η κοπέλα είχε κατηγορήσει με σκληρά λόγια τον επιχειρηματία και είχε εκφράσει ακόμη και την δυσαρέσκειά της για την στάση της αδερφής της.

Send this to a friend