• Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου
  • 02:34

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Το παιδί μου δολοφονήθηκε»- Συγκλονίζει η μητέρα του 37χρονου από τη Δράμα

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δυο φίλοι του Βασίλη Μελενικλή χθες με απόφαση εισαγγελέα. 

Ωστόσο, η μητέρα του άτυχου άντρα επιμένει ότι το παιδί της δολοφονήθηκε και θα ορίσει δικό της πραγματογνώμονα για να ερευνήσει τον θάνατο του.

«Θα πρέπει ο καθένας να παίρνει ένα όπλο, να σκοτώνει τον οποιοδήποτε και στη συνέχεια το κράτος να τους αφήνει ελεύθερους . Είναι σωστά πράγματα αυτά; Είχαμε δηλώσει την εξαφάνιση του Βασίλη μετά από τρεις εβδομάδες γιατί η αστυνομία, μας έλεγε: « περιμένετε λίγο ακόμη γιατί ο Βασίλης θα γυρίσει» και μετά από τρεις εβδομάδες πήγε η γιαγιά και έκανε τη δήλωση της εξαφάνισης. Έπαιρνα καθημερινά την αστυνομία τηλέφωνο από τη Γερμανία για να μάθω αν υπάρχουν νέα για το παιδί μου. Όταν κατέβηκα κι εγώ στην Ελλάδα για να κάνω την άρση απορρήτου τηλεφώνου κι όταν φάνηκε με ποιον είχε μιλήσει το παιδί μου, μου είπαν οι αστυνομικοί ότι πήγαν στο σπίτι που ήταν θαμμένο το παιδί μου, έψαξαν τα πάντα και δεν βρήκαν τίποτα ύποπτο. Και μάλιστα, μου είπαν οι αστυνομικοί ότι δεν μπορούν να ανακρίνουν τους δυο «φίλους» του Βασίλη διότι αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας. Και γυρίζω και τους λέω , ότι αυτοί μπορεί να είναι πολύ καιρό άρρωστοι, εμείς θα περιμένουμε κι άλλο γιατί έχουμε χάσει ήδη πολύτιμο χρόνο . Και όταν τους έπαιρνα τηλέφωνο από τη Γερμανία και τους έλεγα ότι το παιδί λείπει τόσο καιρό κι ότι ανησυχώ, τότε οι αστυνομικοί μου έλεγαν: «Εσείς εκεί στη Γερμανία , δεν έχετε άλλη δουλειά να κάνετε; Κάθεστε στον καναπέ κι ανεβοκατεβάζετε ιδέες με το να μας λέτε πώς να κάνουμε τη δουλειά μας εδώ στην Ελλάδα και μου έκλειναν το τηλέφωνο», ανέφερε η μητέρα του Βασίλη.

Σημειώνεται ότι τα δυο αδέρφια που στην αυλή του σπιτιού τους βρέθηκε θαμμένος ο 37χρονος κλήθηκαν στον εισαγγελέα για κατοχή ναρκωτικών. Προς το παρόν αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων και του πορίσματος του ιατροδικαστή.

Χθες στην εκπομπή ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ, μια κοπέλα ανέφερε ότι την επόμενη ημέρα από την εξαφάνιση του Βασίλη το ένα από τα δύο αδέρφια είχε ένα τραύμα στο κεφάλι.

« Δεν ξέρω τι να πω... Το παιδί , το βρήκαν οι αστυνομικοί. Ήταν θαμμένος στην αυλή του σπιτιού μας», ανέφερε η μητέρα τω δύο αδερφών τη στιγμή που οι αστυνομικοί ξέθαβαν από τον κήπο το πτώμα του 37χρονου.

«Στις 3 Απριλίου το απόγευμα, ο Βασίλης είχε έρθει στο σπίτι μας και χτυπούσε την πόρτα για να του ανοίξουμε αλλά δεν του άνοιξαν τα παιδιά μου και του είπαν να φύγει . Δεν θέλησαν να του ανοίξουν την πόρτα γιατί τα παιδιά μου ήταν στο πρόγραμμα απεξάρτησης από τα ναρκωτικά και δεν του άνοιξαν» είχε αναφέρει.

«Ο Βασίλης δεν ήταν φίλος μου , τώρα τελευταία τον γνώρισα. Δεν θυμάμαι αν ήταν 3 Απριλίου αλλά θυμάμαι ότι ήρθε και δεν του άνοιξα γιατί ήμουν στο πρόγραμμα απεξάρτησης από τα ναρκωτικά και έπρεπε να τον αποφύγω οπότε και τον έδιωξα. Αυτός ήταν πιωμένος, χτυπούσε τις πόρτες και τον έδιωξα. Δεν γνώριζα ότι είχε χρήματα μαζί του , ούτε ότι θα πήγαινε να κάνει κάποια επέμβαση στο χέρι»., είχε δηλώσει στο Φως στο Τούνελ ο ένας αδερφός. 

Send this to a friend