• Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου
  • 03:21

Αθήνα

5 oC

αίθριος καιρός

Το τερμάτισαν αγρότες στο Ρέθυμνο! Έβαψαν με σπρέι τη λέξη "ΣΥΡΙΖΑ" σε γουρούνια...

Ξεπερνούν τα όρια σε πολλές περιπτώσεις αγρότες και κτηνοτρόφοι, που αντιδρούν στα μέτρα της κυβέρνησης, με αυτούς στο Ρέθυμνο να φτάνουν στο σημείο να... ζωγραφίσουν πάνω σε γουρούνια τη λέξη «ΣΥΡΙΖΑ»...

[adsense]

Μάλιστα, όπως αναφέρει και δείχνουν τα βίντεο και οι φωτογραφίες από το rethemnosnews.gr, τα έβγαλαν στο κέντρο της πόλης και όπως φώναζαν: «Τα γουρούνια βγήκαν στους δρόμους για να σας ζητήσουν ψήφους...».

gourounia_syriza_0902

gourounia_syriza2_0902

Οι κινητοποιήσεις είχαν ξεκινήσει νωρίτερα με την Τράπεζα Πειραιώς, πρώην Αγροτική Τράπεζα Ελλάδος, να μπαίνει στο στόχαστρο των αγροτών οι οποίοι απέκλεισαν και τα τρία υποκαταστήματα που διατηρεί στο Ρέθυμνο. Από τους διαδηλωτές δε «γλίτωσε» τον αποκλεισμό ούτε η τράπεζα Αττικής, η οποία είναι ακριβώς απέναντι από το υποκατάστημα της Πειραιώς στη Λ. Κουντουριώτη.

[adsense]

Υπενθυμίζεται ότι οι αγρότες που εδώ και μέρες είχαν αποκλείσει τον κόμβο στο Ατσιπόπουλο, με απόφασή τους από χθες έχουν αποκλείσει τα γραφεία της ΔΟΥ, ενώ σήμερα προχώρησαν και σε αποκλεισμό των τριών υποκαταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς και του υποκαταστήματος της τράπεζας Αττικής.

Ο αποκλεισμός των τραπεζών ξεκίνησε από τα δυτικά με τους αγρότες να κάνουν κατάληψη πρώτα στο υποκατάστημα της Πειραιώς στη Λ. Σταμαθιουδάκη, κατόπιν κατευθύνθηκαν στο δεύτερο υποκατάστημα στη Λ. Κουντουριώτη, όπου απέκλεισαν και το υποκατάστημα της τράπεζας Αττικής και συνέχισαν με το τρίτο κατάστημα της Πειραιώς στην περιοχή της Καλλιθέας.

Πηγή: rethemnosnews.gr

Send this to a friend