Αθήνα

18 oC

ελαφρές νεφώσεις

Τραγικό τέλος για ακτινολόγο και τις δύο της κόρες: Γείτονες βρήκαν τα απανθρακωμένα πτώματά τους μέσα στο αυτοκίνητο στο Μάτι

Μακρά είναι η λίστα των θυμάτων που άφησε πίσω της η καταστροφική πυρκαγιά που κατέκαψε περιοχές της ανατολικής Αττικής και δη την περιοχή Μάτι, όπου είχαμε τα περισσότερα από τα θύματα.

Το ανθρώπινο δράμα που εξελίσσεται στις στάχτες δεν έχει τέλος, ενώ ο αριθμός των θυμάτων ανεβαίνει.

Η Βασιλική Χερουβείμ είναι η τεχνολόγος-ακτινολόγος που βρέθηκε απανθρακωμένη μαζί με τα δυο της παιδιά και τη μητέρα της σε ένα από τα εκατοντάδες καμένα αυτοκίνητα, όπως επιβεβαιώνεται από τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο.

«Η Βασιλική αναγνωρίστηκε από τους γείτονες γιατί δίπλα της στο πτώμα της βρέθηκε η τσάντα της και μέσα υπήρχε η ταυτότητά της, ενώ αναγνώρισαν και το ένα από τα δυο της παιδιά».

Τραγική ειρωνεία είναι ότι η άτυχη γυναίκα παρουσιάστηκε για πρώτη ημέρα την Δευτέρα 23 Ιουλίου στο Κέντρο Υγείας Ραφήνας με τρίμηνη μετακίνηση από το Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς, όπου υπηρετούσε.

Άλλο ένα στοιχείο για την οικογένεια της Βασιλικής Χερουβείμ είναι ότι πέρυσι στο ίδιο σπίτι έξω από το οποίο βρέθηκε νεκρή η επιστήμονας με τα παιδιά της είχε χαθεί και ο πατέρας της οικογένειας που είχε σκοτωθεί στο πηγάδι του σπιτιού.

Send this to a friend